Az ELLE napi horoszkópja: december 10.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 10.
2019.12.10. 12:30

Kos (03.20 – 04.19)

Nem baj, ha nem tudsz ma hirtelen döntéseket hozni. Sőt, talán jobb is, ha alszol egyet rájuk. Ha valakinek a nap végéig válaszolnod kell, halaszd el másnapra a beszélgetést. Ha egy új kapcsolat küszöbén állsz, adj időt magadnak, hogy elvégezhesd a megfelelő háttérellenőrzést!

Bika (04.20 – 05.20)

Mielőtt fejest ugranál a dolgokba, szervezd meg a napodat, tedd sorrendbe a teendőidet. Minél kevesebb döntést kell meghoznod, annál könnyebben érsz a feladatok végére. Építs be apró, pár perces szüneteket a napodba, hogy el tudj merengeni a világon, csak ne felejts el visszarázódni!

Ikrek (05.21 – 06.20)

A bolygóállásoknak köszönhetően most elég energiád lesz, hogy szembenézz azzal a projekttel, ami eddig csak terhet jelentett. Merülj bele az első adandó alkalommal, meglátod, hamar a végére érsz. Mivel eddig kitértél a feladat alól, a legfontosabb jelenleg nem az, hogy befejezd, hanem hogy neki állj!  Ne feledd, elkezdeni a legnehezebb, utána már bármikor folytathatod és szépítheted a projektet.

Rák (07.21 – 08.22)

A barátaid ma a te válladon fogják kisírni magukat. Hacsak nem teljesen üres a határidőnaplód, állíts fel határokat magadnak. Próbáld meg kizárni azokat a barátaidat a gondolataidból, akik éppen krízishelyzetben vannak (úgysem tudsz nekik segíteni). Bízz a megérzéseidben, hiszen mindig tudod, hogy valakinek mikor van igazán szüksége a segítségre. Hallgasd figyelemmel a problémáit, mondjuk úgy 10 percig, majd javasold neki, hogy oldja meg egyedül, hiszen képes rá! Ez neki is önbizalmat ad, te pedig haladhatsz tovább a teendőkkel.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Ma kaptál egy üzenetet, amit terjesztened kell, Oroszlán. Ne szépíts az információn csak azért, hogy a többieknek tálalható legyen a hír. Ma különösen ügyesen kezeled a technológiát és internetet, az autentikusságod hatalmas közönségre talál. Talán ideje lenne kitalálnod egy nagyobb felületet az interneten – vagy vegyél fel egy profit – hogy még nagyobb közönséget elérj. Amint megtörténik, a változás azonnal kifizetődő lesz.

Szűz (08.23- 09.22)

Egyszerre csak egy lépést, Szűz! Talán azt hiszed, hogy készen állsz rá, hogy ma minden akadályt leküzdj, de sokkal jobb lenne – és hatékonyabb – ha először az egész projekted A-tól B-ig átvizsgálnád. Talán azt érzed, hogy ma képes lennél egyszerre több dolgot is kézben tartani, de ha ezzel próbálkozol, általában nagyon rosszul sül el a dolog, hajlamos vagy mindent veszélybe sodorni. Nézd meg, mennyivel jobb vagy ha módszeresen haladsz sorjában.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Ma rád ragad az “őszinteség a legjobb taktika” elv, de érdemes lenne még egy másodpercig gondolkodnod, mielőtt elkezdesz beszélni/üzenetet írni. A csillagjegyed híres diplomatikus tulajdonsága ellenére, nem biztos, hogy ma sikerül az maradnod. Ahelyett, hogy kockáztatnád, hogy megbántasz valakit, aki fontos számodra, terveld ki, hogy mit fogsz mondani a fontosabb eseményeken, nehogy véletlenül átlépj egy határt.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Ma érzéki és csábító energiák lengenek körül, Skorpió, ám nem árt, ha mérlegeled a dolgokat. Ma nagyon nehéz lesz a munkára koncentrálnod. Szánj egy percet arra, hogy elküld az erotikus vagy flörtölő üzeneted a kedvesednek, majd térj vissza a munkához. A szoros határidő a legjobb, ami le tudja kötni a figyelmed. Azonban hagyd a munkahelyi gondjaid az irodában – ahová tartoznak.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Az ellentétek vonzzák egymást, főleg a mai napon. Ha kapcsolatban vagy, a kedvesed ma élvezzen elsőbbséget mindenben, még akkor is, ha emiatt későbbre kell ütemezned egy találkozót (egy igazi barát meg fogja érteni). Szingli vagy? A vidám, flörtölő kisugárzás ma könnyen melléd sodorhatja a megfelelő személyt – még arra sincs szükség, hogy elgondolkodj a dolog komolyságán, a lényeg, hogy érezd jól magad!

Bak (12.22 – 01.19)

Az egyik projekteden ma még csiszolnod kell, mielőtt meglátnád a teljes képet. Amíg tisztán látod a dolgokat, nem bánod a várakozást. Ma ne engedd, hogy bármi is elterelje a figyelmedet, fókuszálj a meglátásaidra és az elképzeléseidre. Nagyon sokat elérhetsz, ha csőlátással csak a projektre fókuszálsz. Nem, nem vagy szűklátókörű, csak hatékony!

Vízöntő (01.20 – 02.18)

A döntés a tied: Lehetsz komoly vagy vidám, vagy bármi, ami csak szeretnél. Könnyű lesz lazán és játékosan venned a mai napot, de vigyázz, lehet, hogy egy drámakirálynővel is meggyűlhet a bajod. Gondold meg kétszer is, mielőtt beleállnál a helyzetbe. Lehet, hogy az illető csak szórakozni akar veled.

Halak (02.19 – 03.20)

Egy átlagos napon kétszer olyan érzékeny vagy, mint mások, ma viszont egy valóságos érzelmi szivacs vagy. Tartsd magad távol a tapadós és a toxikus emberektől, akik pillanatok alatt leszívhatják az energiáidat anélkül, hogy észrevennéd. Kerüld el a zajos tömegeket és próbálj meg egy békés környezetben maradni egész nap. Este szervezzetek egy romantikus randit a pároddal!

elle horoszkóp napi horoszkóp nyilas

Még több
Horoszkóp