Az ELLE napi horoszkópja: december 6.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: december 6.
2019.12.06. 10:21

Kos (03.20 – 04.19)

Ma minden a stratégiáról szól, Kos, hiszen energikus és ambiciózus vagy. Készülj fel a meeting vagy a fontos prezentáció előtt, ami közelebb visz a sikerhez. Biztos, hogy elegendő háttérkutatást végeztél? Megmutattad a kollegáidnak a munkádat, mielőtt bemutatnád a főnököd előtt? Győződj meg róla, hogy sziklaszilárdan megállja a helyét az ötleted, máskülönben, a próbálkozásaid hiábavalók lesznek.

Bika (04.20 – 05.20)

Lassíts és készíts leltárt! Túlságosan sok volt az energiád az elmúlt időszakban, rengeteg projektbe és lehetőségbe vágtál bele egyszerre. Állíts fel fontossági sorrendet ma a teendőid között. Pragmatikusan gondold végig, hogy mi az, amit valójában meg tudsz csinálni még ebben az évben és melyik feladatokat kéne kitolnod januárra. 2020 előtt már ne kezdj bele új dolgokba, még mindig rengeteg időd lesz a feladataidra koncentrálni a következő hónapban is.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Bízol vagy nem bízol? Ez a mai nap legfontosabb kérdése számodra. Talán érzed a késztetést, hogy azonnal kitárulkozz egy új barátnak a legérzékenyebb témákkal kapcsolatban. Ne siesd el a nagy ismerkedést, ha nem vagy biztos benne, hogy megbízhatsz az illetőben, még ne árud el neki a legszemélyesebb érzéseidet. Várj, amíg fel nem építettétek a kellő bizalmat egymás között.

Rák (07.21 – 08.22)

A határ a csillagos ég, Rák! Ma hatalmas előrelépést tehetsz a karrieredben. Add elő a legjobb ötleted, szervezd meg azt a fontos találkozót a főnököddel, végezd el a projekted utolsó simításait. Ha egy kicsit több energiát fektetsz bele, az erőfeszítésed biztos, hogy megtérül. Ne engedd, hogy a szerelem elterelje a figyelmedet, hiszen a Vénusz most a csillagjegyed szerelmi szektorában tartózkodik. Napold el a randid, most a munkára kell koncentrálnod.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Merj nagyot álmodni, de ne felejts el a realitás talaján maradni. Ne vegyél a szádba több falatot, mint amennyit meg bírsz rágni. Ma eláraszt a kreatív energia és fantasztikus ötletekkel rukkolsz elő a munkahelyeden. Az őrült ötleteidet azonban nem árt, ha praktikus szemmel vizsgálod. Melyik az a terved, ami készen áll a megvalósításra és melyik az, amelyiken még kicsit fejleszteni kell? Ne felejtsd: ne rugaszkodj el túlságosan a talajtól.

Szűz (08.23- 09.22)

Ereszd ki a szenvedélyed! Ma a tenyereden hordod a szívedet. Kapcsolatban vagy? Szervezz egy spontán estét és mozduljatok ki a szerelmeddel. Az ünnepi bulik rengeteg lehetőséget tartogatnak számodra – vedd fel a legszebb ruhád és dobd be magad!

Mérleg (09.23 – 10.22)

Ne fojtsd el az érzéseidet! Ha egy problémába vagy kellemetlen helyzetbe kerültél mostanában és stresszelsz miatta, itt az ideje, hogy megbeszéld az illetővel. Adj hangot a frusztrációdnak, a feszültséget  ki kell engedned magadból akár a családodról, a szerelmedről vagy a lakótársadról van szó. Ülj le a bizonyos személlyel és mond el neki a problémáid, de figyelj oda arra is, hogy diplomatikusan fejezd ki magadat. Lehetséges, hogy a másik félnek elképzelése sem volt arról, hogy megbántott. Tisztázzátok a félreértéseket, majd mind a ketten lépjetek tovább!

Skorpió (10.23 – 11.21)

Az ambiciózus lelkesedésed még erőteljesebb lesz. Önbizalommal ess neki a feladataidnak, de ne dörgöld a munkabírásod a kollegáid orra alá. A mai tüzes energiák miatt bármire képes vagy. Ha elfáradsz, iktass be néhány perc szünetet.

Nyilas (11.22 – 12.21)

Ma egy konfliktus kellős közepében találhatod magadat, még akkor is, ha minden erőddel szeretnél elkerülni egy veszekedést, egy bizonyos drámakirálynő mégis, akaratod ellenére beleráncigálhat egybe. Vegyél mély levegőt, próbálj meg a semleges oldalon maradni, hiszen ez lesz a kulcsa a békének. Ha valaki a határaidat feszegeti, őrizd meg a nyugalmad. Emelt, higgadt fővel érvelj a saját igazad mellett, így hamar levonjátok a következtetést és tovább léptek.

Bak (12.22 – 01.19)

Egy mérges szeretted megpróbál kihozni a sodrodból, de vigyázz, ha felpaprikázd magad, attól még rosszabb lesz a helyzet. Maradj olyan nyugodt, amennyire csak bírsz és próbáld meg úgy végighallgatni a sérelmeket, hogy nem váltasz azonnal védekező üzemmódba. Kössetek kompromisszumot ahelyett, hogy egymást hibáztatjátok. Ha a másik fél túl mérges a racionalitáshoz, talán a legjobb, ha elnapoljátok a beszélgetést.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Üdv, múzsa! A kreativitásod ma a fellegekbe szökik, használd ki ezeket az alkotóenergiákat, hogy létrehozz valami újat. Az új ötleteket azért ne akard elhamarkodottan megvalósítani, lehetséges, hogy néhány nem fogja megállni a helyét a gyakorlatban. Ahelyett, hogy elvesznél a részletekben, inkább koncentrálj a teljes képre. Később is lesz időd nagyítóval vizsgálni a projektet.

Halak (02.19 – 03.20)

Maradj távol a botránytól és drámától! Valaki a baráti körödben megpróbál behúzni egy csatába. Ha ezt érzékeled, ne vedd fel a csatabárdot. A legjobb taktika, ha felülkerekedsz. Ha mégis belekeveredsz egy vitába, próbáld meg olyan hamar tisztázni magad, ahogyan csak tudod. Miután elcsitultak a kedélyek, tanulj a hibádból, nehogy legközelebb is hasonló helyzetbe kerülj.

asztrológia csillagjegy horoszkóp nyilas

Még több
Horoszkóp