Az ELLE napi horoszkópja: november 27.

Tudd meg, milyen bolygóállás jellemzi éppen a csillagjegyed.

Az ELLE napi horoszkópja: november 27.
2019.11.27. 11:26

Kos (03.20 – 04.19)

Végre visszatértél! Öt hónapja tart a 12. Házadban a Neptunusz retrográd, ám a bolygó szerencsére elkezdett a megfelelő irányba haladni, így minden jel arra utal, hogy ez egy jó időszak kezdete lesz. Gondolj azokra a projektekre, amelyeket június 21. körül próbáltál megvalósítani és ha még mindig úgy érzed, sikeresek lennének, fektess beléjük energiát! Ne emészd magad az elpocsékolt idő miatt, hiszen most élesebben látsz, mint valaha!

Bika (04.20 – 05.20)

Még mindig keresed azokat a potenciális barátjelölteket, akik örök hűséget fogadnak? Ha az elmúlt öt hónapban kívülállónak érezted magad, már csak egy percig kell kibírnod. Ma a felerősödött Neptunusz retrográdja véget ért. A bolygó ellentétes irányú mozgása még június 21-én kezdődött a Halak csillagjegyében, vagyis a 11. Házadban. Ha nem találtad meg a hozzád igazán passzoló barátokat sem a munkában, sem a randik során, ez a balszerencse most megfordulni látszik. Csak lobogtasd látványosan a zászlódat, mely távolról jelzi, hogy flúgos vagy, így a hozzád hasonló személyek hamar megtalálnak majd.

Ikrek (05.21 – 06.20)

Visszatérhetsz az üzleti életbe, ha nem félsz attól, hogy esetleg kisiklanak vagy más irányt vesznek a dolgok, mint ahogy tervezted. Máskülönben folyton idegesíteni fognak az olyan apróságok, amikről azt hitted, már elfogadtad az elmúlt öt hónapban. A Neptunusz retrográdját a karriered sínylette meg, hiszen nagyon nehezen tudtál koncentrálni a feladataidra. Épp, amikor próbálsz előre haladni, valaki rád tesz még egy adag felelősséget, ami jóval több, mint amire eredetileg vállalkoztál. Most végre becsukhatod azt a képzeletbeli ajtót és leteheted a terhet, amit eddig cipeltél.

Rák (07.21 – 08.22)

Ha az alap esetben kiválóan működő látásmódod az elmúlt öt hónapban igencsak rövidlátónak bizonyult, azt bizony a Neptunusz retrográdnak köszönheted. Mivel június 21-én fordult vissza a bolygó, talán össze voltál zavarodva, hogy melyik ötleted izgalmas és melyik az, amit inkább el kéne felejteni. Van olyan is, amit az életed egy korábbi korszakából hoztál magaddal. Most minden megváltozik, hiszen végre képes leszel átértékelni a saját ötleteidet, elkezdve a szortírozást, hogy csak a legjobbak maradjanak fenn a polcon.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Az intimitás -vagy a lelki kapcsolódás – hiányzott a legjobban az elmúlt hónapokban az életedből, mivel a Neptunusz a 8. Házadba lépett. Persze, voltak egyéjszakás kalandok, de ezek nem enyhítik a kötődés és elköteleződés iránti vágyad, ami az elmúlt hónapokban kialakult. A bolygó végre eltűnni készül a 8. Házadból, így innentől kezdve bármelyik percben megismerkedhetsz valakivel!

Szűz (08.23- 09.22)

A jó öreg “vigyázz arra, hogy mit kívánsz!” kijelentés nagyon is hatással volt az elmúlt időszakodra, mivel a Neptunusz retrográdja a Halak csillagjegyben történt, aminek hatása volt a te kapcsolataidra is. Talán azt gondoltad, hogy az igazival találkoztál, de kiderült, ő mást választott. Megpróbálhatod egy randin bebizonyítani, hogy te vagy az, akire eddig várt. Ne aggódj, még a legszilárdabb kapcsolatok is véget érnek egyszer. Most, hogy a Neptunusz jó irányba indult el, józanul tudsz gondolkodni a szerelmi életeddel kapcsolatban is.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Ha a szintén mérleg Oscar Wilde-hoz hasonlóan mindennek ellen tudtál állni, kivéve a csábításnak, most végre visszanyered az erőd! A Neptunusz a hatodik házadban tartózkodott, amitől képtelen voltál figyelni a megfelelő, egészséges életmódra és pihenésre. A jó hír, hogy ideje újra esélyt adnod egy jókora adag énidőnek, hisz második próbálkozásra már jobban oda fogsz tudni figyelni saját magadra.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Olyan, mintha kikapcsolták volna a megérzéseidet az elmúlt hónapokban? A Neptunusz a felelős, ahogy a retrográd során belépett az 5. Házadba. Volt néhány pillanat, amikor akaratlanul is elborította az elméd a rózsaszín köd, de ezért nem hibáztathatsz senkit. Ma végre eltűnik ez a ködös, sötétben tapogatózó időszak a szerelmi életedben és az elképzeléseiddel együtt a tiszta látásmódod is 100%-osan visszatér. Tedd a lécet a legmagasabb elvárás fokára és ne engedj belőle!

Nyilas (11.22 – 12.21)

Az otthon nem jelentett mindig menedéket és biztonságot az életedben, főleg az elmúlt öt hónapban. Bármi történt, nehezen találtad meg a saját békédet, ami nagyon megterhelő volt, éppen ezért hagytál fel végül a keresésével is. Most, hogy véget ért a Neptunusz retrográd és a bolygó előre, a rendes irányába halad, eláshatod az eddigi küzdelmeid és végre egy új, békés fejezet nyílik az életedben!

Bak (12.22 – 01.19)

Az elmúlt időszakban az üzeneteid elvesztek az éterben? A csalóka Neptunusz állhat a háttérben. A június 21. óta tartó Neptunusz retrográd gátolja a megfelelő kommunikációs képességedet. Eddig azzal foglalkoztál, hogy megértesd magad másokkal és tisztázd, hogy mire gondoltál, hiszen mindig félreértették a mondandód. Nincs értelme már rágódni a múlton, kezdj tiszta lappal és próbálj olyan egyszerűen fogalmazni, ahogy csak tudsz.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

A pénz diktálta az életed az elmúlt öt hónapban, hiszen a Neptunusz retrográd a második Házadba lépett, ami a pénzügyi döntéseidért felelős. Előfordulhat, hogy a bank vagy a bankkártya szolgáltatód hibát vétett, ezért nem tudtál befizetni egy számlát. Nem kell pánikba esned, csak ki kell egyenlítened az elhibázott fizetést. Reméljük, többet nem kerülsz ilyen helyzetbe!

Halak (02.19 – 03.20)

Az égi segítőd, a Neptunusz retrográd mozgásban haladt át a csillagjegyed első Házán, ami felborította a mindennapjaid. Ez azzal jért, hogy olykor még te is meglepődtél a saját személyiségeden. Az álmaid az elmúlt hónapokban élénkek voltak, a már régóta dédelgetett célod pedig pihenőpályára tetted. Most, hogy vége a retrográdnak, semmi sem állíthat meg a nagyszabású terved megvalósításában!

Borítókép illusztráció: Twisha Patni

asztrológia csillagjegy horoszkóp napi horoszkóp neptunusz retrográd nyilas

Még több
Horoszkóp