Az ELLE 2019. októberi horoszkópja

Az október sok szerencsés véletlent tartogat számunkra. Hogy mit jelent ez a csillagjegyednek a munkában, a szerelemben és a barátságban, összeállításunkból megtudhatod.

2019.10.01. 13:54

Mérleg

A Nap és a Mars támogatják az ambícióidat, míg a Merkúr és a Vénusz a pénzügyeidet rakják rendbe: most a legmerészebb álmaidat is valóra válthatod. Mindez növeli majd az önbizalmadat is. Wow, micsoda hónap!

Skorpió

A mantrád: Mindent vagy semmit! A munkában a Merkúr október 4-től nagyon érdekes eszmecseréket hoz, a szerelemben pedig a Vénusz lesz felelős a nagy érzelmekért. A boldogságcsomaghoz még egy isteni flört is hozzátartozik.

Nyilas

Lassulj le egy kicsit! Merülj alá a tudatalattidban és találd ki, mi az, ami tényleg boldoggá tesz. Éppen ezért: lógd el az unalmas bulikat és mondd le a felületes találkozókat. Élvezd a csendet!

Bak

A Merkúr, a nagy kommunikátor és a hatalommal bíró Plútó összefognak: Egy igazi nyertes kisugárzásával bírsz. Menő? Igen, és nagyon vonzó is! A Vénusz érzéki aurát varázsol köréd.

Vízöntő

A nyitott gondolkodás most az egyik kulcsfontosságú tulajdonságod lesz. A Mars újra felkelti benned az új iránti vágyat – a szerelemben is. Már van társad? Akkor október 9-től számolnod kell néhány féltékenységi jelenettel.

Halak

A párkapcsolati problémáidat most vagy úgy kezeled, mint egy tanulási folyamat részét, vagy lelki hulladéknak, amit a helyére kell tenni. Ha ezt elintézted, október 9-től újra élvezheted a szerelmet.

Kos

Átmenetileg felejtsd el, hogy mindig a legjobbnak kell lenned. A Szaturnusz most több visszafogottságot kér tőled. És hogy mi a jó ebben? A második sorból nagyobb a perspektíva és jóval kevesebb a stressz!

Bika

Minél többet tervezel, annál könnyebb lesz elérned a célodat. Ha ki is mondod egyértelműen, amit szeretnél, a Vénusz segít megtörni a jeget a szerelemben. És a kapcsolatban élőknek is újra nagyokat dobban a szívük.

Ikrek

Ez aztán az elegancia! Beismersz egy hibát, cserébe tiszteletet kapsz. Még szerelmi fronton is a hős szerepében tűnhetsz fel – a Mars és a Nap gondoskodnak a karizmádról.

Rák

Mikor vagy jó? 1. Ha vigasztalnak (és október 4-től csak úgy áradnak feléd a dicséretek) 2. Ha szeretve érzed magad (erről a Vénusz gondoskodik október 9-től). Fontos: mindezek ellenére óvatosan gazdálkodj az erőiddel!

Oroszlán

Teljes a káosz? Igen. De a Nap és a Mars a te oldaladon állnak – és erőforrásként szolgálnak. Ezért diplomáciai érzéked segítségével valamennyi sziklaszirt között szerencsésen elhajózol.

Szűz

Az utóbbi idők rengeteg motivációjának hála, október 5-től élvezheted az első látványos sikereket – a szerelemben is. A hangulatod rögtön megjavul és a kedved is megjön, hogy másoknak is adj valamit, például adomány formájában. Jó terv!

elle horoszkóp október

Még több
Horoszkóp