Zigi

A Zigi stílusjegyeinek alapját a tervező, Oláh Zsigmond nőkről és életről alkotott képe határozza meg. Intuitív látásmódját hűen tükrözi minden egyes darabja, amelyek a modern nőiesség esszenciái.

Zigi
2015.03.16. 14:06

A márka eleganciája, a különleges és természetes anyagok használata, a kivitelezés finomsága mind hozzájárulnak a test vonalainak tiszta és lágy formakövetéséhez. A klasszikus értékek időtálló formába bújtatva köszönnek vissza organikusan egymásra épülő kollekcióiban, így képviselve állandóságot a folyamatosan megújuló divat világában.

A Zigi különlegessége kettősségében rejlik: szalonmunkái során a megrendelő igényeire szabott ruhaalkotás készül, minőségi anyagokból, kézzel készítve. A konfekcióvonal folyamatosan megújuló darabjai magas példányszámok mellett szintén képviselik a Zigi brand minőségi elkötelezettségét. A márka viselői olyan modern, elfoglalt nők, akik egyszerre igénylik az eleganciát és a kényelmet.

2015. őszi–téli kollekció a lezser, ugyanakkor nőies és modern elegancia kompozíciója. Az aszimmetrikus és geometrikus formák asszociálnak a keleti kultúrában előforduló sziluettekre. Ezt átemelve egy európai világképben kapta meg a kollekció a végleges stíluskódját. A gazdag mintapárosításokkal előremutatóvá, a kifinomult vonalvezetésekkel jól kombinálhatóvá váltak az egyes darabok. Újszerű színkombinációk által az orgonalila és barackvirág, valamint a bordó és szederkék társítások dominálnak. Ugyanazon digitális printek különböző anyagstruktúrákon köszönnek vissza, így a kollekció világa mind a hétköznapokban, mind az alkalmakon reprezentálható.

A klasszikus fazonok modern kiegészítőkkel párosulnak. Kézi kötésű monumentális kötött sálak, hosszú kesztyűk egészítik ki a látványvilágot. Ékszerek tekintetében a grandiózus geometrikus formák törik meg az összeállítások harmóniáját, fényes ezüst és rozé színekben.

Jegyinformáció és jegyvásárlás ITT!

2015 2015 őszi-téli kollekció divatbemutató divattervező elle fashion show kollekció magyar oláh zsigmond ősz-tél zigi

Még több
Magyar tervezok