NUDE by NUBU

NUDE by NUBU darabjai azoknak készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait, fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű darabokat.

2015.03.16. 14:06
1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5

  2 of 5
NUDE by NUBU


  3 of 5
NUDE by NUBU


  4 of 5
NUDE by NUBU


  5 of 5
NUDE by NUBU


A NUBU almárkája az aktuális kollekció dizájnjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra, egyszerű szabásvonalakkal, egyszerű, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi nő mindennapjaira reflektál.

A NUDE by NUBU elhozza neked a NUBU-életérzést, elérhető áron.

A NUBU márkát 2007-ben alapította a divat nemzetközi világában akkor már 15 éves tapasztalattal rendelkező Garam Judit. 2011-től a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán mesterdiplomát szerzett fiatal tervezővel, Kovács Adéllal kiegészülve közösen álmodják meg a NUBU világát. A NUDE by NUBU almárkát a tervezők 2013-ban hozták létre, azzal a céllal, hogy a NUBU világát újraértelmezve eljuttassák azt egy szélesebb, fiatalabb közönséghez.

Jegyinformáció és jegyvásárlás ITT!

2015 divatbemutató divattervező elle fashion show garam judit kollekció kovács adél magyar nubu nude by nubu pre-fall

Még több
Magyar tervezok