Maison Marquise

A márkinő háza (MAISON MARQUISE) egy gyönyörű, titokzatos ház, ahol a márkinő baráti körének tagjai időről időre összegyűlnek, hogy részesei legyenek az újabb formákba, színekbe, nemes anyagokba öntött csodáknak.

2015.03.16. 14:07
1 of 4
2 of 4
3 of 4
4 of 4

  2 of 4
Maison Marquise


  3 of 4
Maison Marquise


  4 of 4
Maison Marquise


Tóth Bori, az alapító, az elismert magyarországi divattervező alkotó művészetének legmagasabb szintű kibontakoztatására épülő márkát hozott létre. Olyan hölgyeknek készíti öltözékeit, akik a titokzatosság, a személyesség, az intimitás légkörében, maximális művészi kibontakozás mellett élvezhetik kifinomult ízlésükkel a „műértőknek” szánt darabok megszületését.

A tervező klasszikus elemekre alapuló, mégis előremutató európai luxusdivatmárkát épített. Márkavonalait a professzionális kidolgozás és az egyedi megközelítés jellemzi. Luxus Prêt-á-Porter és Couture, Accessories kollekciói mellett egyéni ügyfeleiknek egyéni darabokat és kiskollekciókat is tervez. A márka célja, hogy megteremtse a 21. századi kozmopolita modern nő romantikáját, öltözékeivel kövesse a szépség és a harmónia törvényeit, amelyek átlépik a földrajzi és kulturális határokat. A management és a márka mögött álló szakmai csapat tudása, elkötelezettsége és hite garancia a márka sikerére.

A Távol-Kelet mesés kultúrája, valamint a gyönyörű kínai paravánok által inspirált kollekció esetében az eddig a Maison Marquise-tól megszokott részletgazdagság ugyan némiképp leegyszerűsödött, ellenben a finom anyagok, a nemes színek,
a cizellált bőrapplikációk, valamint a különleges minták egy­aránt jellemzik a legújabb ready-to-wear darabokat is.

A 2015-ös ősz–téli Maison Marquise-nő decensen elegáns, mégis szereti, ha minden szem rászegeződik, ezért nem fél akár még az oversize kiegészítőktől, a hangsúlyos övektől és ékszerektől, de a műalkotásszerű táskáktól és clutch-októl sem. A lenge selymek és könnyű dzsörzék érzéki bíborban vagy éppen feketében és a padlizsán árnyalataiban játszanak, már anyagszerűségükben leképezve mindazt a szellemi diverzitást, amelyet a kollekció esztétikájában is képvisel. A ruhadarabok kimonókat idéző szabásvonalaira, a tervező által saját kezűleg rajzolt madaras mintára, továbbá a bőrveretekre és a legyező formájú retikülökre rápillantva úgy érezzük, az ősi Selyemút csókol bennünket homlokon, ellenben az egyes darabok praktikussága és modern formavilága mégis jellegzetesen 21. századivá alakítja az összeállításokat.

Jegyinformáció és jegyvásárlás ITT!

2015 2015 őszi-téli kollekció divatbemutató divattervező elle fashion show kollekció magyar maison marquise ősz-tél tóth bori

Még több
Magyar tervezok