A rendezvényről – ELLE Fashion Show-2018

Újra itt az Elle Fashion Show, az ősz legjobban várt rendezvénye! Az elmúlt évek során hagyománnyá vált, hogy ezen a népszerű rendezvényen mutatkoznak be a neves magyar divattervezők legfrissebb kollekciói. A rendezvény az idén már a hatodik születésnapját ünnepli. A látványos show helyszíne ez alkalommal Budapest legújabb közösségi tere, a Budapest szívében, a Sas utca 15.-ben, a Bazilika mellett található Société.

A rendezvényről – ELLE Fashion Show-2018
2018.09.01. 15:40

Az egyedi komplexumban a nemzetközi divatüzlet mellett egy fine bisztró étterem is található, de kialakítottak itt kreatív kiállításoknak, művészeti és egyéb rendezvényeknek helyet adó tereket is.

Az idei Elle Fashion Show vendégei közül a Kata Szegedi látványvilágát a kontrasztokhoz való vonzódás jellemzi, illetve a játékos kísérletezés formákkal, textúrákkal és színekkel. A Je Suis Belle legújabb kollekciójában továbbviszi a korábbi hagyományainak eszmeiségét, az aprólékosan kidolgozott részleteket, a különböző díszítőtechnikákat, szokatlan anyagtársításokat és színkombinációkat, erős színeket. A Tomcsanyi számára fontos a szigorú rend és fegyelem, ám a szabályok mindig megszeghetők. A márka másik kulcseleme az az ekletikus és szellemes humor, amely minden feszültségtől megszabadítja a kultúrák közötti utazást, és a végeredményt könnyeddé és vidámmá teszi. A 2019-es tavasz–nyári Nora Sarman kollekció inspirációja a klasszikus zenéből és képzőművészetből ismert pasztorál zsáner, múzsája pedig a mezítlábas Marie Antoinette. A kollekcióban a különleges menyasszonyi és alkalmi ruháiról ismert tervező az alkalmiruha-készítés klasszikus technikáit eleveníti fel új szabásvonalakkal, egy új szépségideál, a mai nő számára.

Kattintsanak tovább, és ismerjék meg az Elle Fashion Show programjait és résztvevőit!

Talákozunk szeptember 29-én a Societé Budapest épületében!

elle fashion show 2018

Még több
Elle fashion show