Jegyvásárlás

Áprilisban Párizs újra Budapestre költözik! Idén is Elle Fashion Show 2017. április 28-29. között a Millenáris B épületében! 

Jegyvásárlás
2017.04.05. 06:20

Az Elle az idén ötödik alkalommal mutatja be francia és magyar tervezők munkáit, és a endezvény ez alkalommal a jövő jegyében zajlik majd. David Wong a modern férfi ruhatárának  megalkotásához amerikai, ázsiai és olasz útjain szerzett meghatározó élményeket, a Shaleva Couture kollekciójának hangulatában a Disney híres rajzfilmje, az Aliz Csodaországban világa köszön vissza, Mirat Cyril pedig Anti-Couture öltözékeivel okozhat meglepetést.A párizsi vendégek mellett a hazai márkák közül a Kata Szegedit ezúttal a kortárs francia építész, Jean Nouvel formavilága inspirálta, az év felfedezettje, a Whispering Wind Tour jövőt idéző színpadán felvonulnak majd a Sophie by Chance táskái is.

A Tomcsanyi a kelet-európai jet set fáradt luxusát idézi, a NUDE by NUBU letisztult darabokat kínál, míg a CAKÓ kollekcióját az átlósan és vízszintesen elvágott arányok, kontrasztok jellemzik.

ÁPRILIS 28., PÉNTEK

A pénteki belépőjegy a divatbemutatón és az azt követő állófogadáson való részvételre jogosít. A rendezvényre a belépés a helyszín befogadóképessége szerint korlátozott. A jegyek állójegyek.

A pénteki belépőjegy ára: 4500 Ft | Belépőjegyek a pénteki napra kizárólag elővételben vásárolhatók meg.

Jegyvásárláshoz kattints IDE.

ÁPRILIS 29., SZOMBAT

A belépőjegyek a szombati napra elővételben és a helyszínen is megvásárolhatók.

A szombati belépőjegy ára elővételben: 1490 Ft

Jegyvásárláshoz kattints IDE.

A szombati belépőjegy ára a helyszínen: 2000 Ft

A rendezvényen résztvevők automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvényen róluk készült fotókat, videokat a Hearst Central Kft. és tulajdonosának valamennyi vállalkozása, továbbá az esemény hivatalos partnerei szabadon, korlátozás nélkül felhasználják. Valamennyi belépőjegy egyszeri belépésre jogosít.

elle fashion show 2017

Még több
Elle fashion show