A rendezvényről

A rendezvényről
2017.04.05. 06:26

Áprilisban Párizs újra Budapestre költözik! Az Elle az idén ötödik alkalommal mutatja be francia és magyar tervezők munkáit, és a rendezvény ez alkalommal

a jövő jegyében zajlik majd. David Wong a modern férfi ruhatárának megalkotásához amerikai, ázsiai és olasz útjain szerzett meghatározó élményeket, a Sha­leva Couture kollekciójának hangulatában a Disney híres rajzfilmje, az Aliz Csodaországban világa köszön vissza, Mirat Cyril pedig Anti-Couture öltözékeivel okozhat meglepetést.

A párizsi vendégek mellett a hazai márkák közül a Kata Szegedit ezúttal a kortárs francia építész, Jean Nouvel formavilága inspirálta, az év felfedezettje, a Whispering Wind Tour jövőt idéző színpadán felvonulnak majd a Sophie by Chance táskái is. A Tomcsanyi a kelet-európai jet set fáradt luxusát idézi, a NUDE by NUBU letisztult darabokat kínál, míg a CAKÓ kollekcióját az átlósan és vízszintesen elvágott arányok, kontrasztok jellemzik.

Lapozzanak tovább, és ismerjék meg az Elle Fashion Show programjait és résztvevőit! Találkozunk április 28–29-én a Millenárison!

elle fashion show 2017

Még több
Elle fashion show