Gino Rossi cipők – a klasszikus elegancia megtestesítői (x)

A CCC üzleteiben megtalálható Gino Rossi márka már több mint 25 éve tervez és gyárt kiváló minőségű cipőket és kiegészítőket a megjelenésükre leginkább igényes nők és férfiak számára. A termékek elkészítését nagy precizitás és odafigyelés kíséri már a tervezésüktől kezdődően, különös figyelmet fordítva a díszítő elemek kiválasztására. A természetes bőr és a finom, elegáns formatervezés minden Gino Rossi kollekció védjegye, amint már a CCC webshopjában is elérhetsz.

2020.04.29. 11:05

A 2020-as tavaszi/nyári női kollekciójában a márka elképesztő színekkel és figyelemre méltó dizájnnal látta el különleges darabjait, melyek továbbra is az időtlen stílus modern megtestesítői. Az újdonságok sorában a klasszikus magassarkú cipők, a körömcipők, tavaszi/nyári csizmák és félcipők dominálnak.

Azonban nem mehetünk el szó nélkül a kiváló minőségű bőr kiegészítők mellett sem, ugyanis egy nő ruhatárának nagyon fontos elemei a táskák is. Akár alkalomra, akár a hétköznapokra keresed az igazit, biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

A márka egyediségét mi sem bizonyíthatja jobban, mint a különleges formavilággal rendelkező modelljei, melyek gyorsan meghódították a divatkövetők szívét.

A Gino Rossi logóval ellátott termékek híresek tökéletes kialakításukról, minőségükről és egyedi stílusukról. Miközben követik a legújabb trendeket, megmutatják, hogyan lehet a klasszikus eleganciát a divat kreatív megformálásával kombinálni. A Gino Rossi cipő sokkal több, mint egy cipő a szekrényedben. Próbáld ki te is!

Bővebben: www.ccc.eu/hu

bőr ccc cipők gino rossi

Még több
Divat