Ezek a sztárok legszebb esküvői ruhái

Gyönyörű darabokat választottak a Nagy Napra.

2020.03.27. 08:44

Brittany Snow

A Tökéletes hang színésznője nemrég mondta ki a boldogító igent egy gyönyörű csipkés Jonathan Simkhai ruhában.

Hilary Duff

A sztár másodjára állt oltár elé, és ezúttal egy gyönyörű elefántcsont fehér Jenny Packham ruhát választott. A kiegészítőket sem vitte túlzásba, mindössze egy egyszerű gyöngyös hajpántot és egy vékony lógós ezüst fülbevalót viselt.

View this post on Instagram

This.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Ellie Goulding

Az énekesnő egy gyönyörű Chloé ruhát viselt a nagy napon, amivel egy falatka kis történelmet is belecsempészett, hiszen a viktoriánus korban esküdtek hasonlóban. A ruha összesen 640, míg a fátyla 540 órán át készült Párizsban. Ezek után nem is akarjuk tudni, mennyibe került.

 

Sophie Turner

A Trónok harca sztárja Joe Jonas-nak mondta ki a boldogító igent, ráadásul egy Nicholas Ghesquière által tervezett Louis Vuitton ruhában.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Katherine Schwarzenegger

A pár tavaly júniusban kötötte össze életét Kaliforniában. Katherine egy gyönyörű Giorgio Armani által tervezett ruhában vonult az oltárhoz.

Karlie Kloss

A modell szintén tavaly nyáron tartotta az esküvőjét, amire egy gyönyörű és egyedi Dior ruhában érkezett. A pár elvileg egy csütörtöki napon tartotta a fogadást New Yorkban.

View this post on Instagram

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Pippa Middleton

Természetesen a listáról nem hiányozhatott egy királyi darab is. Szerintünk Pippa gyönyörű csipke menyasszonyi ruhája érdemelte ezt most ki.

esküvő esküvői ruha menyasszony sztárok

Még több
Divat