A Net-A-Porter új pólókollekciójával a háborús országokban élő nőket támogathatjuk

A világ legnagyobb online luxusáruháza, a Net-A-Porter a nemzetközi nőnap alkalmából jótékonysági pólókollekcióval jelentkezett, melyek mintáit nők által alapított márkákkal tervezték.

2020.03.03. 20:02

A Net-A-Porter már harmadik éve támogatja a Women for Women International nevű nonprofit szervezetet, mely a világ legveszélyesebb, háborúk és fegyveres konfliktusok sújtotta országaiban élő nőknek segít újrakezdeni az életüket. Idén az online luxusáruház az indulása 20. évfordulóját ünnepli, ezért ezt a számot összekötötték az ezévi nőnapi jótékonysági akciójukkal és húsz olyan márkát kértek fel az együttműködésre, melyeket nők alapítottak és/vagy terveznek. A nevek közt megtaláljuk az ökoharcos Stella McCartney-t, a francia coolkirálynőt, Isabel Marant-t, a magyar Nanushkát, a varázslatos glam sminkjeiről ismert Charlotte Tilbury-t, a menő cipőtervezőt, Amina Muaddit, de olyan skandináv kultmárkákat is, mint a Ganni és Cecilie Bahnsen. A kollekció darabjait Instagramon már olyan sztárok is népszerűsítették, mint Nicole Kidman, Camila Cabelo vagy Claire Danes.

A dizájnereket arra kérték, aszerint tervezzenek feliratot vagy mintát, hogy ők hogyan értelmezik a nők támogatását, bátorítását, illetve a nők erejét. A pólók és pulóverek ára 55 és 290 euró között mozog, és az eladásokból származó teljes bevételt a Women for Women International kapja. A szervezet a befolyt összeggel a háborúkból megmenekült nőknek segít újrakezdeni az életüket, illetve abban is támogatják őket, hogy tartós, pozitív változást érjenek el a közösségeikben. Egyéves programjukban a nők tanulhatnak a jogaikról, a saját és családjuk egészségét érintő kérdésekről, szakmát tanulhatnak az önfenntartáshoz és kapcsolatokat építhetnek. A Net-A-Porterrel közös 2018-as és 2019-es kampánynak köszönhetően már több mint 300 nő vehetett részt ebben az újrakezdést segítő programban.

A jótékonysági kollekció darabjait itt tudod megnézni és megrendelni: https://www.net-a-porter.com/hu/en/Shop/List/international-womens-day

charity háború netaporter nőnak póló

Még több
Divat