Csillogó ajándék tippek az egész családnak

Ötlekek, hogyan lepd meg a szeretteidet, akár születésnapjukon, akár más fontos évfordulójon.

Csillogó ajándék tippek az egész családnak
2020.01.14. 14:20

Anyukádnak

Kozmetikum, színházjegy és könyvek helyett most valami “nőiesebb” ajándékkal lepnéd meg anyukádat? Ruhaneműt valószínűleg nem egyszerű nélküle vásárolni, ám az ékszer mindig telitalálat: ez az, aminek a nők legnagyobb része örül. A nyaklánc és a karkötő is remek ötlet, de egy óra tényleg mindig jól jön – és sosem lehet elég óránk.

Apukádnak

Az apákkal azért nem olyan nehéz a helyzet, viszont sokszor pont ők azok, akik egy üveg italt kapnak, hisz annak mindig örülnek. Idén azonban lehetsz kicsit kreatívabb: mit szólnál mondjuk egy szép, elegáns Jean Paul Gaultier órához, amit évekig viselhet majd? Hiszen köztudott, hogy a férfiak többsége rajong az órákért.

A tesódnak

Ha csak nem vagytok extra jóban, akkor itt sem egyszerű az ajándékvásárlás: nem akarsz bóvlit venni, de nagyon személyes holmit sem, viszont örülnél, ha szeretné az ajándékot, egy H2x óra tökéletes választás lehet, mivel számtalan színben és típusban kapható, így akár lány akár fiú testvéred van jó választás a H2x.  

Gyerekeknek

Nem kérdés, hogy a kicsik a játékoknak örülnek a legjobban. Szóval hidd el, biztos kap minden gyerek bőven elég játékot a fa alá, ha viszont te esetleg valami hasznosat viszel, annak a szülők fognak nagyon örülni. Egy cuki LaPetra fülbevalóval pedig biztos nagy sikered lesz a gyerekeknél.

Barátnődnek

Egy rúzs vagy a parfüm is szuperjó ajándék, de mit szólnál idén mondjuk egy szerencsehozó karkötőhöz? Keress a Leaf kollekcióban olyan szimbólumot, mely jelentése fontos mondanivalóval bír számodra és viseljétek magatokon sorsotok fonalát! 

fashionwatch karóra rebecca

Még több
Divat