2019 legfontosabb divatmomentumai, melyekre örökké emlékezni fogunk

Karl Lagerfeld halálától J.Lo dzsungelruhájáig – ezek azok a trendek, események és pillanatok, melyek meghatározták 2019-et a divatban.

2020.01.02. 16:11

Victor & Rolf mémszerű ruhái

2019 tovább mélyítette a digitális popkultúrát. A Victor & Rolf januára haute couture bemutatója tökéletes tükre volt a korszellemnek, hatalmas tüllruháin vicces feliratokkal, mint: „Bocs, hogy késtem, nem akartam eljönni” vagy „Nem vagyok félénk csak nem jössz be”.

Karl Lagerfeld halála

A divatcsászér február 19-én hunyt el, hatalmas életművet és három márka művészeti vezetését hagyva maga után. A Fendi és a Chanel életre szóló szerződést kötött vele. Különleges fantáziája és mérhetetlen tudása örökre hiányozni fog erről a földről.

Billy Porter szmokingruhája az Oscar-gálán

A Pose színésze mindenkit meglepett, mikor báli ruhává varázsolt szmokingjában megjelent a vörös szőnyegen február 24-én. Igazi tabudöntögetés volt ez, éljen a divat szabadsága és a szoknyás férfiak!

Penelopé Cruz a Chanel kifutóján

A kiváló színésznő először jelent meg kifutón, ő zárta a showt, melyet már az új kreatívigazgató, Virginie Viard jegyzett. Fehér virággal a kezében ugyanakkor Lagerfeld előtt tisztelgett.

Lady Gaga performansza a Met-gálán

Május 6-án történt az eset, amikor Lady Gaga kibontakozott hatalmas rózsaszín ruhakölteményéből, és megmutatta rétegenként ráadott öltözékeit. A végén fekete alsóneműben és neccharisnyában vonult fel a lépcsőn.

Elle Fanning Valentinóban Cannes-ban

Mint egy mesebeli hercegnő, úgy vonult végig Elle Fanning a filmfesztivál vörös szőnyegén. Nemes szépsége és Pierpaolo Piccioli kreációja tökéletes egységet alkotott május 15-én.

Céline Dion öltözködése a nyári haute couture divathéten Párizsban

A Ksenida Schnaider farmertől az Off-White overallon át a 3D-s Iris van Herpen ruháig, Céline Dion a magánkifutójává tette Párizst.

Rihanna divatbemutatója az Amazon Prime-on

A hírességek közül kétségtelenül Rihanna az, aki a legnagyobb elismerést kapta a divat világában 2019-en. A Fenty Beauty bevonult az LMVH csoport márkái közé. Így Rihanna az első fekete nő, aki márkatulajdonos a cégnél. És egyben ő az első tervező, aki exkluzívan az Amazon Prime Videón tette elérhetővé a divatbemutatót, melyet szeptember 10-én tartottak meg.

Jennifer Lopez Versace dzsungelruhában

A ruha, melyben a Versace divatbemutatón jelent meg szeptember 20-án, egy korábbira utat vissza, melyet J. Lo 2000-ben viselt a Grammy díjátadón. A 2000-es ruha a web történetében a legtöbbet keresett, és ez tette végképp naggyá Donatella Versacét tervezőként. A 2019-es változat pedig bebizonyította, hogy J.Lo egyszerűen nem öregszik.

Giambattista Valli H&M kollekciója

Az olasz dizájner ikonikus tüllruhái végre megfizehető áron is elérhetővé váltak szerte a világon. Ráadásul 2019-ben jelent meg Valli első férfiaknak szóló kollekciója is, ami újabb ok volt az ünneplésre.

2019 divat j.lo Lady Gaga Lagerfeld

Még több
Divat