A 7 legnagyobb trend, ami bejön 2020-ban

A kényelmes viselettől a legmagasabb fokú csillogásig, bemutatjuk a hivatalos trend előrejelző riportunkat.

A 7 legnagyobb trend, ami bejön 2020-ban
2019.12.28. 14:23

Az őszi/téli divatbemutatók elképesztően sok újdonságot tartalmaztak. A különböző színárnyalatok és az évtizedekkel korábbra visszanyúló irodalmi és más műfaji utalások egyértelműsítették, hogy az elmúlt hat hónapban a designerek nem egyszerű, megszokott kollekciókat hoztak létre.

Az új – és néha kusza – trendek zűrzavara mindennapos káoszt jelentett, sokszor a régi és az új trendek egyvelege kínosan feszengett egymás mellett.

A szupergazdagok ihlette fényűző, selyemből és tollakból álló partiruhák éles kontrasztjaként a tervezők a katonai ruházatra hajazó stílust is bemutatták. Kijelenthetjük, hogy idén nem létezik olyan egyszerű és könnyed trend, amivel elkezdhetjük az új évet (ezt az is megerősíti, hogy a luxusmárkák bejelentették, hogy már nem rajonganak a sportöltözékek és -cipők iránt). Szóval, ha eddig a Balenciaga sneaker volt a legjobb barátod, azt javasoljuk, hogy haladéktalanul tedd a szekrénybe!

Az újév egyfajta fordulópontot jelent. A változatosság, jelenjen meg bármilyen formában (vélemény, gondolatok, esztétika), egyre nagyobb hangsúlyt kap a divatban. A tervezők felismerték, hogy az erő számos módon értelmezhető és a bemutatókon többféleképpen is megjeleníthető. Ez a jelenség lényegében egy high-street keveredés. A gót filmek giccses, B-verziós változata.

Szörnyek és gótok, modern változatban

Képzeld el, hogy Boris Karloff a Frankenstein-ből Prada márkajelzés alatt jelenik meg, vagy az olyan ’60-as évekbeli sorozatokat, mint az Addams Family vagy a The Munsters. Gondolj Wednesday Addams-re (a Prada kifutóján az ő frizuráját másolták le) és Fester, az őrült nagybácsi válltömésére, amit a Louis Vuitton vitt kifutóra.

A tökéletes outfit: természetesen a fekete szín dominál, merész árnyalatokkal vegyítve. Az outfitnek azt a benyomást kell keltenie, hogy egy vintage filmplakátról jöttél. A look kulcsfontosságú darabja egy alul meghúzott szegélyű ruha, csillogó mintájú vagy csíkos felső és magastalpú csizma.

Glamour, pompa, ragyogás

Ebben az esetben minden csillogásról szól, gondolj a ’20-as és ’30-as években népszerű csillárokra, amelyet a ’70-es évek divatjával keresztezel.

Itt az ideje, hogy az alakodat kiemelő, feszes és csillogó ruhákban, valamint rojtos végű nadrágokban feszíts.

A tökéletes outfit: tündökölj selyem, szatén vagy flitteres ruhában, esetleg bokáig érő szoknyában. A visszatérő trendet, a lábujjgyűrűket is bevetheted, amik passzolnak a nyakláncodhoz vagy a hatalmas fülbevalódhoz.

 A kényelmes

A kényelem kulcsfontosságú. Ez az, amit viselni szeretnél akkor, ha a hőmérséklet mínusz fokokba fullad.

Itt a bizonyíték, hogy télen sem kell lemondani a stílusról, ez a sikkes megjelenés annak a nő számára, aki szereti a minimalista outfiteket és nincs ideje órákig készülődni, ellenben szereti a pazar szöveteket és anyagokat.

A tökéletes outfit: a szürke, fehér és bézs bármelyik árnyalata tökéletes. Válassz kasmír vagy gyapjú pulóvert és melegítőnadrágot egy hatalmas, műszőrme vagy báránybőrből készült kabáttal kombinálva.

Futurisztikus glamour

2019 a ‘cyber’ influenszer éve volt, most pedig a ‘cyber’ goth következik.

Hogy micsoda? A ’90-es és korai kétezres évek gót, rave partikban felbukkanó stílus neon színekkel és techno műfajjal vegyítve. Az éjszakai klubélet a Marine Serre és az Yves Saint Laurent kifutóján is jelen volt, ahogy a sötétben foszforeszkáló fényekkel játszottak.

Mintha egy ellenkultúra találkozóját vegyítenénk a CGI influenszerrel, Lil Miquela-val és ráadnánk egy neon Versace bundát, csak épp egy kifinomultabb változatban.

A tökéletes outfit: merész, jól látható színek, nagy volumenek, erőteljes fellépés. A nyak és a váll kiemelése kiegészítőkkel és egy neon cipő, ami tökéletesíti a szerelést.

Szőrme, szőrme, szőrme

A mű pázsithoz hasonlító Ashley Williams tervezte papucstól kezdve Tom Ford óriási kalapjáig, a puha, szőrmés, bundás (de mindenképpen mű) kiegészítők nemcsak ölelhetők, de feldobják a legunalmasabb szetteket is.

A városi elit

Az őrült időkben biztonságos ruhákra van szükség. Persze, fantasztikus darabokra, bármire, ami Hedi Slimane a régi Celine előtti tisztelgéséhez passzol (culottes, arany deréklánc, selyeming, és tweed sportdzseki).

A tökéletes outfit: pliszírozott culottes, kockás, kötött blúz és természetesen a megfelelő, felvágott nyelvű személyiség, amellyel még jobban életre kelted a nagyvárosi lookot.

Minél csillogóbb, annál jobb!

A nosztalgia nem számít újdonságnak, de ez a ’80-as és ’90-es évekbeli visszatekintés nagyon szórakoztató.

Gondolj a Studio 54-re a legnépszerűbb időszakára. Vízeséshez hasonlító, csillogó fülbevalók, és a túldíszítettség. Bolondítsd meg az összes ruhadarabod és kiegészítőd, hogy minden csillogjon és ragyogjon. Légy merész!

divat előrejelzés trend

Még több
Divat