Ezek voltak 2019 legnépszerűbb divattermékei

Természetesen Katie Holmes kasmírfelsője is köztük van.

Ezek voltak 2019 legnépszerűbb divattermékei
2019.11.28. 19:25

2019 kiemelkedő év volt a divat szempontjából. Karl Lagerfeld halála, az emlékezetes Met-gála téma (Camp: Notes on Fashion) is mind meghatározó pillanatok voltak. A globális webes kereséseket elemző oldal, a Lyst felállította az idei év 5 legnépszerűbb termékeit Katie Holmes kasmír pulóverétől kezdve a Vetements Teddy-macis papucsáig.

1

Khaite kasmír pulóver és melltartó

Katie Holmes visszatért a divat szcénába, méghozzá egy egymáshoz illő kasmír kardigánnal és melltartóval. A Khaite márka iránti keresések szeptemberben, a színésznőről készült fotó után 217%-kal megnőttek. A kasmír duó egy óra alatt teljesen elfogyott, az Eda melltartó a márka legnépszerűbb terméke lett.

2

Zara – A ruha

View this post on Instagram

Art imitating life. @powersuitlauren

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on

A Zara pöttyös ruhája volt az a termék, amiről a legtöbbet beszéltek idén. Pár hét alatt a ruhának saját Instagram oldala is lett, aminek köszönhetően 1392%-kal többen említették a ruhamárkát a közösségi platformon. A kultikussá vált termék kényelmes, jól párosítható és minden testalkaton jól mutat. Sőt, egy nőnek annyira tetszett a ruha, hogy abban ment férjhez.

3

Vetements Teddy mackó mamusz

Miután szeptemberben bemutatták a darabot, 118%-kal nőtt a márka iránti internetes keresés. A termék persze villámgyorsan elfogyott. A divatház leginkább a mémekről, viccesnek szánt designjairól ismert, ez alól pedig a Teddy mackó alakú mamusz sem volt kivétel.

4

Orolay kabát

Először csak New Yorkban, később az egész világban futótűzként terjedt el az Orolay kabátjának népszerűsége. A NY Magazin szerint “a tél legnépszerűbb kabátja.” A sikere egyértelmű: megfizethető, valamint időtálló fazonnal rendelkezik.”

5

A pókos bross 

View this post on Instagram

Say it with a brooch: what message was Lady Hale's spider sending? ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Lady Hale’s image was beamed across the world with all the signifiers of the supreme court – papers, judge’s bench, austere clothing. It was the court’s stunning verdict that would dominate the headlines, of course, but the judge’s spider brooch – pinned to her black dress – had the optics that made it a story of its own.⁣⁣⁣ Wearing a spider to deliver news that trapped the prime minister felt pointed – a message backed on a safety pin. Twitter certainly read it that way. By Tuesday afternoon, there was a call for the brooch to have its own Twitter account.⁣⁣⁣ With the spider, Hale joins a list of high-profile women who have used the seemingly unassuming brooch to send a message – at least, some observers think so. The Queen’s brooches for Donald Trump’s visit in 2018 – one of which was given to her by Barack Obama – were interpreted as statements of her displeasure with the current US president.⁣⁣ ⁣ Read more at theguardian.com/fashion 🕷

A post shared by Guardian and Observer Fashion (@guardianfashion) on

Brenda Hale, az Egyesült Királyság legfelsőbb bíróságnak bírája előszeretettel hord különböző rovarokat ábrázoló brossokat. A 74 éves bíró 166%-kal növelte meg a brossok iránti webes keresést. A Guardian szerint a kiegészítőjével Hale divatszenzációvá változott, főleg, mivel akkor viselte, amikor elutasította a parlament felfüggesztését, amit Boris Johnson képviselő kezdeményezett.

brenda helen internetes keresés Katie Holmes lyst teddy mackó vetements

Még több
Divat