Végre karácsony, végre itt a HOUSE 2019-es ünnepi kollekciója

A House termékeivel ünnepi hangulatba kerülhetsz!

Végre karácsony, végre itt a HOUSE 2019-es ünnepi kollekciója
2019.11.27. 15:23

Közelednek az ünnepek és velük a karácsonyi rohanás. Szerencsére itt a House új kampánya, hogy megmentsen! A House segít észben tartani, hogy mire figyelj oda a készülődés során és hogy igazi ünnepi hangulatba kerülj.

Kezdjük az elején! A megfelelő hangulathoz szükséged lesz karácsonyfára, égőkre, játékokra és klasszikus karácsonyi pulóverekre a House kollekciójából, amiket már megtalálsz az üzletekben és az online boltban. Nincs több unalom, itt a színes zoknik ideje, ami a karácsonyi stílus alap darabja, mellesleg tökéletes viselet süti készítéshez. Hogy egy kis szikrázást adjunk az ünnepekhez a kandallós pulóvert ajánljuk és az egyéb izzó részletekkel teli termékek is elengedhetetlenek. A felnőtteknek számos vicces pólóval készültünk, film- és képregény karakterekkel. Találtok női, férfi és gyerek szetteket, melyektől még erősebbnek érzitek a karácsony hangulatát.

A House-ban számos apró karácsonyi ötletet találsz és olyanokat, amiknek kortól függetlenül bárki örül. Van ajánlatunk négylábú barátaidnak is! Ha mindezeket beszerezted, már csak az marad hátra, hogy élvezd ennek a különleges időszaknak a hangulatát … még ha nem is készült el minden. 

A House karácsonyi kollekcióját Helena Bromboszcz retró stílusú fotói illusztrálják. A film és fotó sorozat a ’80-as évek Amerikájának stílusát idézi.  A készülődés légköre és a várakozás izgalma jelenik meg a családi képek és ajándékok között készült portrék, karácsonyfák és narancsok között. 

Még több inspirációt találsz a House weboldalán! Az üzletet keresd Budapesten a Corvin Plaza 1. emeletén vagy Debrecenben a Fórumban! 

Credits:

Fotó: Helena Bromboszcz

Modellek: Anna Augustynowicz, Darek Wierzycki, Elena Alcer, Pit kutya

Haj: Michał Piłatowski

Gyártás és styling: House Marketing

house karácsony pr reklám termék

Még több
Divat