Miért rajong a világ újabban Katie Holmes stílusáért?

A színésznő szakítás után vált minden nő stílusikonjává.

Miért rajong a világ újabban Katie Holmes stílusáért?
2019.11.27. 13:55

Egy szakítás során hajlamosak vagyunk teljes kétségbeesésbe és sötétségbe borulni, ilyenkor általában a kinézetünk és a külsőnk a legutolsó dolog, amire figyelmet szentelünk. Egy pár nap Netflix maraton és önsajnálat után azonban elérkezettnek látjuk az időt, hogy kibújjunk a koszos pulóverünkből és a közösség által elfogadott külsővel lépjünk ki az utcára. Okkal gondolhatod, hogy a tökéletes szakítás utáni outfit nem létezik. Erre a kijelentésre rá kell cáfoljunk, mivel akár véletlenül, akár szándékosan, Katie Holmes többször is bebizonyította, hogy nagyon is létezik.

Augusztusban röppent fel a hír, hogy a színésznő és Jamie Foxx pontot tettek a hat évig tartó kapcsolatuk végére. Habár nagyon privátan kezelték a magánéletüket, Holmes a hamvaiból újjáéledve megmutatta, hogy szakítás után még szebb, mint valaha. Mindent bevetett, kezdve egy monokróm, Gabriela Hearst által tervezett tengerkék maxi- és egy borostyán színű középhosszú ruhával.

A stílusátalakulás még szeptemberben kezdődött. Néhány héttel a szakítás után Holmes-t egy oversize kasmírpulcsiban kapták lencsevégre, aminek ujja lazán leesett a vállán és tökéletesen passzolt a kasmír melltartójához. Az 520 dollárt érő Khaite melltartót a 2019-es pre-fall kollekcióban mutatták be. A színésznőről készült képek után mindössze egy óra alatt elfogyott az összes darab.

Október végén (jó pár fantasztikus outfittel később), egy felhasználó kijelentette, hogy: “2019 van, az év, amikor Katie Holmes igazi street style ikonná változott.” Ezt az átváltozást úgy képzeljük, mint egy romantikus filmben, amikor a főhősnő egy stílusátalakuláson megy keresztül, amit egy popzenével aláfestett montázsban mutatnak be. Katie Holmes szingli, Saint Laurent ruhát visel és készen áll az új kalandokra.

Annak ellenére, hogy évekig konzisztensen kerülte a reflektorfényt, Holmes a véletlennek köszönhetően több ezer nőt inspirál. A szakítás utáni stílusevolúciója sokkal kevésbé látványos és egyértelmű, mint Ariana Grande hajvágása vagy Miley Cyrus Twitter bejegyzései. Holmes sokszor nem is osztja meg a közösségi oldalon az áhított ruháit az 1.8 millió Instagram követőjével.

View this post on Instagram

#nyfw ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Talán annyi a titka, hogy nem szándékosan próbált stílusikon lenni. Leginkább az egyszerű ruhadarabokat preferálja, de az összeállításaiban mindig ott lapul a rejtelmesség is. A legjobban irigyelt lookja az utóbbi időben egy hosszú ujjú kis fekete Saint Laurent ruha, klasszikus vörös rúzzsal és pöttyös harisnyával kombinálva. Egy este két eseményen is megjelent benne. Holmes elmondása szerint, nem igazán gondolkodott sokat a kinézetével kapcsolatban. Amikor a Vogue kérdezte, hogy mit gondol arról, hogy a kasmír lookjával felrobbantotta az internetet, csak ennyit mondott: “Nagyon egyszerű és kényelmes ruha volt.” – majd elárulta, ő maga is online vásárolta a ruhadarabokat.

Holmes a tökéletes bizonyíték rá, hogy lehetséges új stílust teremtenünk magunknak még akkor is, ha az életünk több területén is komoly változásokon megyünk keresztül.

Fotók: Getty Images

divat Katie Holmes stíilusikon

Még több
Divat