Divattörténelmi pillanat: Az Olsen ikrek színes ruhában jelentek meg

Ki gondolta volna, hogy ez a nap is eljön?

Divattörténelmi pillanat: Az Olsen ikrek színes ruhában jelentek meg
2019.11.14. 14:06

A The Row társalapítói, az egykori gyereksztárok jellegzetes megjelenése ritkán tér el a túlméretezett, sötét és elegáns stílustól. Úgy tűnt, semmi sem mutat afelé, hogy bármikor is változtatnának jól bevált öltözködési szokásaikon.

Képzeljük el, hogy az Olsen ikrek egy eseményre meglepő módon tetőtől talpig színes szerelésben érkeznek. Ez kétségkívül egy divattörténelmi pillanat, hiszen a két sztár 2005 óta nem viselt színes ruhadarabokat.

Az eseményen, mely márkájuk, az Elizabeth and James kollaborációját ünnepli a Kohl’s céggel, Mary-Kate egy mintás kötött pulóvert viselt szürke öltönynadrággal, míg Ashley lila virágokkal díszített ruhát vett fel.

És nem, nem csak döbbentünk meg a a sokkolóan üdítő látvány miatt, a rajongók is hangot adtak meglepettségüknek: “Nevetnek és színes ruhákban vannak! #felborultavilág” – írta egyikük.

Míg az ikerpár gyakran nyúl saját ruhamárkájához akkor, ha egy eseményen kell megjelenni, most úgy tűnik, hogy a New-York-i bújócska sztárjai így szerettek volna az Elizabeth and James kollekciójával egy kicsit jobban azonosulni, hiszen a márka jellemzője, hogy decens, megfizethető és színes darabokból áll.

Az évente megrendezett CFDA és Met-gálán kívül a designer duó nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, filmsztárságuk óta kivonultak a rivaldafényből. Mi örülünk minden alkalomnak, amikor láthatjuk őket, akár fekete, akár színes ruhákat viselnek.

ashley olsen Elizabeth and james mary kate olsen olse-ikrek

Még több
Divat