Ezeket a farmereket szerezd be most a fast fashion üzletekből!

A legtrendibb szabások a H&M, Zara, Stradivarius és Mango polcain.

Ezeket a farmereket szerezd be most a fast fashion üzletekből!
2019.10.14. 11:47

Akármennyire is szeretjük az idei ősz legújabb trendjeit, egy jó szabású farmert semmi sem tud felülmúlni. A fast fashion ruhaüzletek is felismerték a vásárlók farmer igényét, így egyre nagyobb a választék a különböző szabású nadrágokból, megfizethető áron. Most sokkal nagyobb eséllyel találhatjuk meg a számunkra tökéletes fazont.

Bő farmer

Idén már biztosan láttad ezt a szabást Instagramon. Lehet magas derekú, trapéz, csípő fazon, széles választéka miatt mindenki megtalálhatja a számára legszebb darabot.

Mango, 9995 Ft

Baggy farmer

Ennél a szabásnál a méret a lényeg. Baggy farmerrel azonnal te leszel a legjobban öltözött a baráti társaságodból, hiszen jelenleg ez a legtrendibb típus.

Zara, 8995 Ft

‘Paperbag’ farmer

Ez a fazon csak nemrég került be a köztudatba. A szabása a papírzacskóhoz hasonlít. Stílusos, divatos és kényelmes.

Stradivarius, 8995 Ft

Extra magas derekú farmer

Még sosem volt olyan egyszerű optikailag hosszabbítani a lábakat, mint ezzel a szabással. A magas derekú fazon idén is hódít, egyszerre több darabba is beruházhatsz.

H&M, 9995 Ft

Koptatott farmer

Ezek a pár éve elfelejtett bőr hatású, fényes darabok idén újból trendivé váltak. Ha te is imádtad ezt az anyagot, neked is szükséged van erre a fantasztikus farmerre, mely minden outfitet azonnal feldob.

Massimo Dutti, 15,995 Ft

farmer jeans ősz Stradivarius trend Zara

Még több
Divat