Cindy Crawford száz százalékig támogatja lányát a karrierjében

Kaia Gerber még csak 18 éves, de már meghódította a legnagyobb divatházak kifutóit is.

2019.10.11. 15:28

 

Kaia Gerber két éve, a New York-i divathét Calvin Klein divatbemutatóján debütált a kifutón. Cindy Crawford most elmondta, miért fontos, hogy hagyja lányát kibontakozni a  modellszakmában.

“Nem volt semmi okom rá, hogy nemet mondjak neki.” – mondta Crawford a Vogue Forces of Fashion csütörtöki beszélgetésén.

“Nem zavar, egyedül annyit mondtam, hogy: érezd jól magad, csináld a legjobb tudásod szerint és ha kérdésed van, rám mindig számíthatsz.”

Sok kritika érte az egykori szupermodellt, amiért megengedte, hogy lánya 16 éves bekerüljön az iparba, mire Cindy ezt válaszolta: “Manapság már mindenki modellnek számít a saját mindennapjaiban is.”

Gerber szinte az összes kifutón sétált már, beleértve az Alexander McQueen, a Stella McCartney és a Givenchy divatházakat is. Máris generációjának egyik leghíresebb modellje, de láthatóan ezután is gőzerővel próbálja majd kitaposni saját útját a divat világában.

“Nem számít, hogy mennyi mindent hallottál erről az iparról, van néhány dolog, amit mindenkinek első kézből kell megtapasztalnia.” – mondja Crawford, amikor a kiutós élményeiről kérdezték, majd hozzátette:

“Mire Kaia bekerült a szakmába, már volt némi tapasztalata, rengeteg fotóssal és designerrel dolgozott együtt. Felkészülten indult el ezen az úton.”

Annak ellenére, hogy Kaiát anyja mindenben segíti, egy valami újdonság volt mindkettőjüknek: a közösségi média. “Ezt az anyukám nem igazán tudta megtanítani, együtt kezdtük el felfedezni.” – mondta a már 18 éves modell.

Gerber múlt hónapban Bella és Gigi Hadid mellett is sétálhatott a Max Mara 2020-as tavaszi/nyári bemutatóján. Ez a nagy pillanat majdnem egy évvel azután történt, hogy a sztár Instagramon megmutatta – valószínűleg az első – tetoválását, egy gyöngybetűvel írt ‘Jordan’ feliratot (a bátyja középső neve) a jobb bicepszén.

Fotók: Getty Images

cindy crawford kaia gerber modell szupermodell

Még több
Divat