Az egész Beckham család ott volt Victoria divatbemutatóján

Anna Wintour mellett ültek az első sorban

Az egész Beckham család ott volt Victoria divatbemutatóján
2019.09.16. 12:02

Ahogy mindig, Victoria Beckham most is számíthatott legnagyobb rajongóira, akik az első sorból támogatták őt a divatbemutatóján a londoni divathét során.

A tervező családja – férje, David Beckham, lánya, Harper és a fiai, Brooklyn, Romeo és Cruz – közvetlenül a kifutó előtt, az első sorban ültek a 2020-as tavaszi/nyári kollekció bemutatóján.

Az egykori focista rendkívül elegánsan, szürke öltönyben jelent meg, míg Brooklyn fekete pólót, Romeo Gucci felsőt, Cruz pedig egy sárga dzsekit választott az eseményre.

A show után David egy családi képet osztott meg Instagram oldalán, amelyen az egész család az első sorban ül, a kép alá pedig ezt írta: ‘Rengeteg szeretet anyának ezen a délutánon… Ez igen! nagyon büszkék vagyunk, mint mindig”

Victoria szülei, Jackie és Anthony, valamint nővére, Louis szintén megjelentek, hogy támogassák a designert, ahogyan David anyukája, Sandra Beckham és legjobb barátja, David Garner is.

A show előtt Victoria egy aranyos fotót posztolt Harperrel – aki szuper aranyosan nézett ki kis virágos ruhájában – a kép mellé pedig annyit írt, hogy a hétéves lánya “az első számú vendége a show-n.”

A vasárnap délutánt a Beckham gyerekek általában nem egy divatbemutatón töltik, ám úgy tűnik, Harper mégis nagyon jól érezte magát, a backstage-ben még Adut Akech modellel is játszott, az első sorban pedig a legendás Anna Wintour mellett ült.

Victoria egyébként fantasztikusan nézett ki, haja kontyban volt, teveszínű felső és magasderekú, burgundi árnyalatú nadrágot viselt az idei kollekciójából.

Victoria elmondta, hogy a mostani kollekcióját a ‘dinamikus, mozgásban lévő nő” inspirálta, és a darabokban megtalálható a letisztultság, egyszerűség és szabadság is.

Az előző évtizedek divatjából inspirációt merítve Victoria legújabb kollekciójában a frissességét keverte a fodros ruhákkal, merész mintákkal, a mély nyakkivágással, de egyben arra is figyelt, hogy minél egyszerűbb, neutrális színek domináljanak.

Az egykori énekes nehéz hetet tudhat maga mögött, mivel a divatbemutatója mellet most jelent meg szépségmárkájának első kollekciója is, mely a sztár védjegyének számító füstös sminkpalettáját is tartalmazza.

“Lehet, hogy a termékek újak, de egy életen át tartott, míg elkészültek.” – mondta Victoria a kollekcióról.

A Beckham család szinte kivétel nélkül mindig jelen van Victoria bemutatóin, így nem csak a londoni, hanem a pár héttel ezelőtti, New York-i divathéten is teljes erőbedobással támogatták Victoriát.

View this post on Instagram

@victoriabeckham #lfw

A post shared by N A T A S H A B I R D (@natasha__bird) on

anna wintour beckham csaád beckhamék david beckham divatbemutató ss20 victoria beckham

Még több
Divat