A szezon farmertrendjei és 8 örök fazon

Fehér, fekete szűk vagy bő, mutatjuk, melyik fazon milyen alkaton átt legjobban.

A szezon farmertrendjei és 8 örök fazon
2019.09.03. 08:02

A farmer minden nő ruhatárának örök alapdarabja, ám a tökéletes fazonra még így sem egyszerű rátalálni. A legegyszerűbb outfitet is feldobja és pont ott takar, ahol kell, miközben ott szűk, ahol az számunkra előnyös. Az idei, őszi-téli szezon pedig egyre több farmer szabással próbál elcsábítani minket, ami a farmer anyag csodás megújulásának köszönhető. Hogy könnyebben megtaláld a testalkatodnak kedvező fazont, mutatjuk, melyik miben erős. Plusz, összegyűjtöttük kedvenc farmerjeinket, melyek az idei ősz és tél legnagyobb slágerei lesznek.

A TRAPÉZNADRÁG

A hetvenes évek kedvenc fazonja 2019-ben reneszánszát éli. A felül szűk, alul trapéz szabás optikailag megnyújtja a lábakat, vékonyabb derekat és kerekebb feneket varázsol. Sikkes, mégis bohém, hippi hangulatot sugall. Felvehetsz hozzá egy fehér felsőt, bokacsizmát, egy válltáskát, akár még egy sálat is. Ha már hetvenes évek stílusban öltöztél fel, miért is ne vihetnéd túlzásba?

AZ EGYENESSZÁRÚ NADRÁG

Ezzel a fazonnal lehetetlen mellé lőni. Az egyenes szárú farmer minden stílushoz és testalkathoz alkalmazkodik. Szabása hosszabbítja a lábat, a struktúrája miatt pedig maximális komfort érzetet nyújt. Loaferrel, blúzzal és blézerrel tökéletesen kombinálhatod.

SZŰK FARMER

Testhezálló és kényelmes: a szűk farmer nem megnyújtja, hanem kiemeli az alakod. A klasszikus kék farmer szín mellé szinte bármit felvehetsz, csak arra vigyázz, hogy felsőd ne legyen túl szűk vagy túl hosszú.

A MOM JEANS

Pár éve tért vissza a köztudatba a mom jeans, de azóta nem tudunk élni nélküle. A hetvenes évek fazonját a kilencvenes években újra felfedezték, hála a csodás szabásának, ami felül szűkre, alul pedig egyenesre lett tervezve. A koptatott, világosabb vagy sötétebb szín egyaránt megállja helyét a szekrényedben.

A MAGASDEREKÚ FARMER

Idén ősszel a magasderekú nagyon magasat jelent, vagyis a legfőbb szempont, hogy köldököd fölé érjen a nadrág legfelső gombja, ami kiemeli és hosszítja az alakod. Egy egyszerű garbóval, csizmával tökéletes hatást érhetsz el vele.

FEHÉR FARMER

A nyári rövidnadrág után a fehér farmer őszi kiadásban is nagy kedvencünk lett. A fehér szín és a farmer anyag egyvelege feldobja a legunalmasabb öltözetet is. Legjobb, ha fekete garbóval és ékszerekkel turbózod fel.

FEKETE FARMER

Igazi klasszikus, alapdarab, az elegáns és a rocker hatást ötvözi, valamint minden alkalomra tökéletes. Választhatsz szűk vagy bő fazont, mindegyik variációban jól mutat.

ÖKO-BARÁT FARMER

Sajnos a farmer ruhadarab azok, melyek a legkörnyezetszennyezőbb körülmények között készülnek. Emiatt a divatházak egyre jobban figyelnek az ökomenikus alternatívák használatára. Az organikus pamutból készült darabok a legkevesebb kemikáliát tartalmazzák. A jó hír? Ez a darab nem csak környezetbarát, hanem stílusos is.

Egyenesszárú farmer, American Vintage – 105 €

Trapéznadrág, öko-barát, Reformation – 147, 67 €

Szűk farmer, Acne Studios – 240 €

Mom Jeans, Isabel Marant – 205 €

Öko-barát Trapéznadrág, Stella McCartney – 325 €

Trapéznadrág, Esprit – 59.66 €

Mom Jeans, Promod – 8995 Ft

Fekete egyenesszárú farmer – 50 €

Szűk farmer, Mankind – 230 €

Szűk farmer, Mango – 9995 Ft

Szűk farmer, Tommy Hilfiger – 99,90 €

Egyenesszárú farmer – Pimkie 25.99 €

Trapéznadrág, Levi’s – 64,95 €

farmer jeans levis weekday

Még több
Divat