Rita Ora a Thomas Sabo legújabb arca

A Thomas Sabo bemutatja első kampányát az énekesnővel és a 2019-es őszi/téli kollekcióját.

2019.08.14. 17:13

Az ékszerek varázsa és a nőiesség találkozása – Július 15-től az új, 2019-es őszi/téli kollekció különleges csiszolású ékszereit és óra innovációit a nemzetközi hírű Rita Ora mutatja be. Az egyedi és különleges stílusú énekesnő két évig lesz a márka, és a Thomas Sabo kampányok arca.

“Az ékszerek tündöklése formál és alakít, Thomas Sabo kampányommal arra bátorítom a nőket, hogy ne féljenek felfedezni az ékszerek adta varázslatos energiákat. Inspirálni szeretném őket, hogy bátran viseljék az egyedi stílusuknak megfelelő darabokat” mondta Rita Ora az együttműködés kezdetén. Rita Ora magabiztossága és rajongása az ékszerek iránt hűen tükröződik a Thomas Sabo kollekcióban. A többször újraértelmezett csillag motívum, mint egy mágikus kézjegy végigköveti a kollekciót. A világos színű ékszerek mítikus mélysége, a kozmikus jelentésű értelmezések szintén megmutatkoznak a kollekció fő üzeneteiben: az ikonikus jövő kereke, a mágikus macskák, az iránytű, mely az élet labirintusát hivatott bemutatni. Minden darab arra emlékeztet, hogy az élet varázslatos pillanatai segítenek abban, hogy egyéniséged is ragyogjon. Rita Ora laza, egyedi stílusával tökéletesen képviselni a Thomas Sabo márkát. A minimalista modellek visszafogott ragyogása kiemelik az esztétikus Thomas Sabo Sterling ezüstjét, mely ma már a márka védjegyének számít. A modellek egy része gyönyörű arany bevonattal is elérhető lesz.

Rita Ora a kollekció berlini bemutatóján

Az új, őszi/téli kollekció gyűrűiben, fülbevalóiban, nyakláncaiban, karkötőiben és óráiban mind fellelhetőek a már jól ismert design elemek széles választéka, bátran kombinálható és alakítható a személyes stílusunkhoz: a finom, játékos charmoktól kezdve, a feltűnő vagy éppen a minimalista összeállításokig, melyeknek mind szimbolikus jelentései vannak. A kollekció, melyet Rita Ora mutat be, július 15-től kapható a Thomas Sabo márka üzleteiben és a weboldalon.

Fotók: Cass Bird

kampány kollekció rita ora thomas sabo

Még több
Divat