Szexi hírességekben tobzódik a Calvin Klein új kampánya

Mi már vagy százszor megnéztük a reklámot, és te?

Szexi hírességekben tobzódik a Calvin Klein új kampánya
2019.08.13. 16:54

A Calvin Klein legújabb #MyCalvins kampánya minden eddiginél forróbra sikeredet.. Naomi Campbell, Diplo, Bella Hadid szinten. Igen, a kampányban vannak fotók is, ahogy a szexi szereplők a CK alsóneműjükben pózolnak néha egy stúdióban, néha pedig személyesebb közegben, felvetve a kérdést: „Neked mi a szexi? A tökéletesen filterezett, vagy a valódi, nyers?“

Daniel Jackson készítette a fotókat – egy szórakoztató videó mellett, amit Bardia Zeinali rendezett – a kampányhoz, ami „a szexiséget a játékosság és a tisztaság perspektívájából mutatja be, bátorítja az önkifejezést és alátámasztja azt a gondolatot, hogy a szexiség mindenki számára mást jelent.“ – magyazrázta a márka. A reklám egymás melletti fotókat mutat be a sztárokról, az egyik a magánéletü,k a másik pedig az, amit a világ felé mutatnak – az előbbi fekete-fehér komoly fotó, utóbbi pedig játékos, színes, oldotabb hangulatú. A hírességeket a márka új női és férfi Neon és 1981 Bold kollekciójába öltöztették. 

 

Naomi Campbell

Diplo

A szórakoztató videó ugyanezt a formátumot követi: a sztárok fekete-fehér stúdióban vannak, majd a kamera átfordul és már egy szobában látjuk őket, közeli és személyes szögekből készülnek a felvételek. Diplo bekapcsolja a webkameráját és az ágyon pózol, Az Eufória rosszfiúja, Jacob Elordi szeflit készít magáról a tükör előtt, Bella Hadid pedig egy indokolatlan folyosón grasszál fel-alá. 

Jacob Elordi

Beth Ditto

Az új reklám az első #MyCalvins kampány, amiben Naomi Campbell, Diplo, Elordi, Beth Ditto, Lay Zhang és Matthew Noszka együtt zerepelnek.

calvinklein diplo mycalvins naomi campbell

Még több
Divat