A kiegészítő, amit Erzsébet királynő, Rihanna, de még A$AP Rocky is hordott már

A fejkendő a következő nyári trendőrület, plusz megoldást jelent az izzadó fejbőr ellen.

A kiegészítő, amit Erzsébet királynő, Rihanna, de még A$AP Rocky is hordott már
2019.07.18. 16:03

Annak ellenére, hogy a fejkendőket végtelen módon lehet hordani, az Instagramon felütötte fejét a legegyszerűbben megkötött fejkendő viselet. Felejtsd el az apuka stílust (Billie Eilish, rád gondolunk), már a nagymama divat hódít. Kedvenc hírességeink már mind megjelentek fejkendőben a nyilvánosság előtt, például Erzsébet királyné, Rihanna, de még A$AP Rocky is. 

A$AP Rocky a vörös szőnyegen/ fotó: Getty Images

Hogy teljesen őszinték legyünk, az igazi ok, amiért ezt a cikket írjuk, hogy nem beszélünk eleget egy bizonyos témáról: az izzadó fejbőrről.

Őfelsége /fotó: Getty Images

Azok számára, akik ezzel a problémával küzdenek a nyári hőség maga a rémálom, ugyanis a frissen beszárított haj szinte azonnal átváltozik a Kim Kardashian féle, vizes, hátranyalt frizurába. 

Sajnos, mivel megszabadulni tőle lehetetlen, az egyetlen megoldás, hogy megtanulunk együtt élni vele. A selyemkendő erre a célra pedig, tökéletesen megfelel. A sapkával ellentétben, a nagymama kendőnek csúfolt kiegészítő nem szívja magába az izzadtságot, sőt, véd a napsugaraktól, mivel nem engedi át a meleget.

Őfelsége #2 /fotó: Getty Images

Az izzadó fejbőrrel rendelkezők számára ez a retro look fantasztikus megoldás, életre kelti az 50’-es évek nyári divatját (emlékszünk még Little Edie-re a Két nő- egy ház című dokumentumfilmből?). A legjobb, ha olyan darabot vásárolsz, ami a standard 36×36 cm, és 100% selyemből készült. Kerüld a szintetikus anyagokat, mivel azok leginkább azt érzetet keltik, mintha beragadt volna a fejed egy nejlonzacskóba. Ha beszerezted a tökéletes mintájú kendőt, kétféleképpen is variálhatod: kösd meg az álladnál, mint egy nagymama/A$AP Rocky, vagy a tarkódnál, ahogyan a modellek viselték Kate Spade New York-i divatbemutatóján. Ne felejtsd el, hogy fejkendő mellé a napszemüveg kötelező kiegészítő!

asap rocky erzsébet királynő fejkendő nyári trend selyemkendő

Még több
Divat