Így nézett ki Sophie Turner menyasszonyi ruhája franciaországi esküvőjén

A ruhát a Louis Vuitton designere, Nicholas Ghesquiére tervezte.

Így nézett ki Sophie Turner menyasszonyi ruhája franciaországi esküvőjén
2019.07.05. 13:18

Sophie Turner esküvői ruhája lélegzetelállító. A legelső fotókat a menyasszonyi ruháról, amit második, franciaországi esküvőjén viselt, a Louis Vuitton designere, Nicholas Ghesquiére osztotta meg. Turner tükrök előtt áll a ruhában, amit a desginer tervezett neki. Az esküvői ruha részletei – a csipkés szoknya és a csipkés fátyol – tökéletes kirajzolódnak.

View this post on Instagram

Absolute beauty @sophiet

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) on

Ez a fotó nem közvetlenül az esküvő után került fel az internetre, de az E! magazinnak sikerült pár részletet kiderítenie a ceremóniáról. „Sophie egy hosszú, csipkés ruhát viselt a nagy napon, a haját kiengedve hordta, arcn pedig csak leheletnyi smink volt.“ – mondja egy forrás. 

Turner és Jonas előző héten keltek egybe Carpentras-ban, a Château du Martinay francia kastélyban. Ez a második menyasszonyi ruha, amit a színésznő viselt a hétvégén. Pénteken egy ujjatlan fehér ceruzaruhában volt, amit az esküvő előtti partyn viselt.

A péntek esti próbavacsorán a téma a piros szín volt, amivel a Trónok Harca „Vörös esküvő“-jéről emlékeztek meg.  Turner és Jonas mellett jelen volt Priyanka Chopra, Maisie Williams, Nick Jonas és Kevin Jonas is. A pár polgárilag májusban házasodott össze Vegasban, ahol Turner egy sima fehér jumpsuit ruhában mondta ki az igent. (Diplo pedig az egészet közvetítette Instagram Live-on keresztül)

Jonas és Turner esküvője egyszerre volt hagyományt követő és szórakoztató. Az Entertainment Tonight szerint a ceremónia megható volt.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

„Mindkettejükön látszik, mennyire szeretik egymást, és ez mindenkit megérintett. Nem tudták levenni egymásról a szemüket, nagyon érzelmes pillanat volt mindenki számára, ahogy egymás felé fordultak. Örömüken sírtak is, a vendégek pedig velük együtt örültek.“

View this post on Instagram

🇫🇷 me 😏

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

esküvő louis vuitton nicholas ghesquiére sophie turner

Még több
Divat