A Levi’s új kollekcióval készül a Pride-ra

Jövő hétvégén lesz a sokszínűség ünnepe

A Levi’s új kollekcióval készül a Pride-ra
2019.05.31. 14:59

Minjárt itt a 2019-es Pride, az LMBTQ+ közösség nagy ünnepe, mely összehozza a családokat, legyenek azok vér szerintiek vagy választott kötelékek.

A Levi’s® Pride 2019 kampánya a közösségek egyesítő és felszabadító erejét ünnepli. Az új kollekcióban különböző pólók, farmerok, farmerkabátok és kiegészítők találhatók, melyeken a Levi’s® logó és a Pride szivárvány egyaránt megtalálható.

“A Levi’s nagyon régóta támogatja az LMBTQ+ közösséget,” mondja Jen Sey a Levi Strauss & Co marketing vezetője. “1992 óta pontosabban, a rendezvényeken való részvételünkkel és Pride kollekcióinkkal az egész világon”.

Az idei Pride kollekciónál az OutRight Action Internationallel dolgoztak együtt. Ez egy olyan szervezet, amely az LMBTQ+ emberek jogaiért küzd az egész világon és a Levi’s Pride kollekció teljes nettó profitját meg fogja kapni.

“Az OutRightnál minden nap azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük az LMBTQ+ emberek életét  – és biztosítsuk, hogy az emberi jogok mindannyiunkra egyaránt érvényesek legyenek a világ minden táján” – mondja Jessica Stern, az OutRight Action International igazgatója. “Büszkék vagyunk, hogy a Levi’s® partnerei lehetünk és a Levi’s® Pride Kollekciót fontos emlékeztetőnek tekintjük arra, hogy jogunk van büszkén és láthatóan megjelenni, attól függetlenül, hol élünk kik vagyunk vagy kit szeretünk”.

2019 levis's pride szivárvány

Még több
Divat