Minden, amit a Fenty divatházról eddig tudunk

Mindemellett Rihanna most egy új, reaggie albumon is dolgozik.

Minden, amit a Fenty divatházról eddig tudunk
2019.05.22. 11:07

A River Island és a Puma divatmárkákkal közös kollaborációi (és persze, a saját szépség- és fehérnemű kollekciói) után Rihanna átveszi az uralmat a divatiparban (ahogy már itt részletesen megírtuk) és az LVMH-val közösen létrehozza saját, luxus divatházát. Mutatunk mindent, amit tudnod kell a Fenty-ről!

Mikor indul el a divatház?

Kapaszkodj meg, mert az első hivatalos fotók és videó már megérkeztek, és fantasztikusan néznek ki.

A márka Instagramon tette közzé ezt a kampányvideót. A Fenty május 24-én nyitja meg első pop-up boltját Párizsban, majd 29-én válik online is elérhetővé.

Az első kollekciót nem más, maga Rihanna mutatja be, három fotót is posztolt a nemsokára elstartoló ruhamárkájának darabjairól.

A T-Magazine-nak készült címlapfotókon a 31 éves énekesnő bézs árnyalatú, oversize, két részes ruhát visel. A ruhát kiegészítőkkel együtt viseli.

View this post on Instagram

@tmagazine

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A második képen sötét árnyalatú, farmer miniruhában van, ugyanazzal a nyaklánccal a nyakában, mint az előző képen. Pluszban láthatunk egy bézs színű cipőt és a lookot domináló narancssárga napszemüveget.

View this post on Instagram

@tmagazine

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Végül, a harmadik fotón Rihanna egy fehér pólóban van, a fején ugyanaz a napszemüveg, csak sárga árnyalatban, arany és kristály kiegészítőkkel.

Mennyire hozott lázba ez a három fotó? Minket nagyon. Hajrá, Riri, te divatcsászárnő!

divat fenty LMVH Rihanna riri

Még több
Divat