Rosie Huntington-Whiteley blézeres stílusleckéi

A modell minden posztjával inspirál minket.

Rosie Huntington-Whiteley blézeres stílusleckéi
2019.05.20. 14:16

Rosie Huntington-Whiteley sokoldalú tehetség: modell, színésznő, vállalkozó, úgy tűnik. mindent elért, amit csak akart. Most pedig stílusleckéket ad nekünk.

Mindig is értett hozzá, hogyan kell egy tökéletes lookot összehozni, de észrevettük, hogy egy bizonyos ruhadarabnak Rosie komoly szakértője: ez pedig az oversize blézer.

A túlméretezett szabásnál a sikkesen bőt nagyon vékony vonal választja el az előnytelenül buggyos fazontól. Emiatt pedig nem könnyű magas szintre fejleszteni az oversize szabású ruhák kombinálásának művészetét.

De pánikra semmi ok, a ‘Túlméretezett szabás mesterfokon Rosie Huntington-Whiteley ruhatárán keresztül’ című kurzusunkon a modell megtanít mindent, amit tudnod kell.

Figyelj a tónusokra!

Van egy egyszerű módja annak, hogy biztos legyél benne, megfelelően állítottad össze az outfitedet. Kiválasztasz egy színt, és következetesen ragaszkodsz hozzá. Ezen a fotón Whiteley demonstrálja, az élénk színek is ugyan olyan jól működnek, mint a neutrális tónusok.

Ha a neon narancssárga vagy pink szín a komfortzónádon kívül esik, nem baj, de azért kezdj el kísérletezni olyan árnyalatokkal, amelyeket alapvetően nem feltétlenül hordanál. Figyelj arra, hogy kevesebb kiegészítőt vegyél fel ehhez az össszeállításhoz, engedd, hogy a túlméretezett blézer magáért beszéljen.

A sokoldalúság kulcsfontosságú!

Vegyél példát Rosie-ról, ahogyan bemutatja, mennyire különböző ruhadarabokkal lehet a túlméretezett blézereket hordani – főleg azért, mert mindannyian szeretnénk, ha fenntarthatóbb lenne a ruhatárunk.

A semleges tónust végtelen számú, stílusú ruhával tudjuk keverni; ahogy Rosie-n is látható, egy jól kiválasztott blézer ugyanolyan nagyszerűen néz ki egy biciklis nadrággal, mint egy sima farmerrel.

Keverd a stílusokat!

A túlméretezett ruhadarabokhoz sokszor kötjük a hétköznapiságot, de nem kell ennek mindig így lennie. Utánozd Rosie-t, vegyél fel egy merész felsőt a fekete blézer alá, és bolondítsd meg a szettet egy szintén fekete, nyitott magassarkúval.

Ez a look tökéletes egy sima fehér pólóval az irodában, majd munka után az esti összejövetelre kiegészítheted áttetsző pólóval és füstös szemsminkkel.

Színkavalkád

Kísérletezz bátran a neon és a semleges színek kombinálásával. A modell egy feltűnő Jacquemus blézert választott a bézs árnyalatú nadrághoz. A vibráló tónusok, mint ez a pink, tökéletesen működnek a neutrális pasztell, vagy homok színekkel.

Elő a farmerrel!

Az, hogy a blézert eredetileg egy hozzá passzoló nadrággal/szoknyával kellene hordani, nem jelenti azt, hogy ezt szigorúan be kell tartani.

A modell a skinny jeans szabású farmerét egy egyenes vonalú, csíkos blézerrel és egy fekete garbóval párosította. A fülbevaló és a magassarkú csizma pedig elegánssá varázsolták ezt a lookot.

Azért ne feledkezzünk meg a szoknyákról sem

A kissé felsliccelt szoknyák nyáron tökéletesen megállják a helyüket, elég, ha megnézed bármelyik influencer Instagram oldalát. Ezt a szabású szoknyát is nyugodtan kombinálhatod túlméretezett blézerrel, így még az irodában is tökéletesen fogsz mutatni.

blézer neon színek rosie huntington whiteley

Még több
Divat