Megreformálják a Victoria’s Secret Fashion Show-t

A tévében már nem fogják közvetíteni az eseményt

2019.05.13. 18:03

Úgy tűnik, a Victoria’s Secret óriási változások elé néz, legalábbis erre lehet következtetni egy kiszivárogtatott céges jegyzetből, ami szerint a show-t többé nem közvetítik a tévében.

Les Wexner, a Victoria’s Secretet is birtokló „L Brands” CEO-ja állítólag azt írta, hogy „A divat olyan iparág, ami folyamatosan változik. Fejlődnünk és változnunk kell, ha növekedni akarunk. Ezt figyelembe véve úgy döntöttünk, újragondoljuk a tradicionális Victoria’s Secret Fashion Show-t”.

Wexner így folytatta: „Előre nézve úgy gondoljuk, hogy nem a tévécsatorna lesz a mi utunk. 2019-ben és utána arra koncentrálunk, hogy izgalmas és dinamikus tartalmat fejlesszünk ki, és egy újfajta eseményt – és olyan platformokon szállítjuk a vásárlóinknak, amiket állandóan figyelnek… és olyan módokon, amik a divat határait feszegetik a digitális érában.

Való igaz, hogy a digitális korszakban a divatbemutatókat hamarabb láthatja a világ, mint valaha. Például, 2018-ban a Victoria’s Secret Fashion Show november 8-án zajlott, de csak december 2-án vetítette le az ABC amerikai tévécsatorna. Mire a divatbemutatót megnézhették a tévében, a rajongók minden look-ot és zenei előadást kívülről ismertek a közösségi média felületekről.

Míg az egyelőre tisztázatlan, hogy milyen dormát ölt a következő generációs Victoria’s Secret Fashion Show, úgy tűnik, a márka végre hajlandó fejlődni, és ennek csak örülhetünk.

Arról, hogyan lett a magyar szupermodell, Palvin Barbi hivatalos Victoria’s Secret Angyal, ITT olvashatsz!

2019 fashion show palvin barbara victoria's secret

Még több
Divat