Blake Lively évekig füllentett vörös szőnyeges ruháiról

Elhallgatta, hogy fast fashion márkát választott

Blake Lively évekig füllentett vörös szőnyeges ruháiról
2019.04.29. 16:29

Blake Lively elbűvölő interjút adott arról, hogyan stylingolja saját magát a vörös szőnyeges eseményekre az InStyle magazinnak. A beszélgetés legizgalmasabb része azonban az, amikor elárulta a (már annyira nem) titkos praktikáit, például, hogy nagyon sokáig hordott Forever 21 (azaz olcsó fast fashion) ruhákat a vörös szőnyegre, és amikor megkérdezték a tervező nevét, inkább annyit mondott: “ez vintage!”

Lively élete legelső vörös szőnyeges megjelenésén is Forever 21 ruhában jelent meg. “Számomra a divat egyfajta önkifejezés. Minden alkalommal, amikor felöltözöm, szeretem, hogy képes a komfortzónámból kimozdítani. Az egyik ok, amiért színész vagyok ez, pedig én alapvetően nagyon szégyellős vagyok. Amint azonban rám adják a karakterem ruháját, képes vagyok az ő személyiségébe képzelni magam. Felszabadító érzés!”

A színésznő bevallotta, hogy a 2005-ös Teen Choice Award eseményen például egy 13 dolláros ruhát viselt. “Ez volt életem második filmpremiere. A vörös szőnyegen mindenki kérdezte, hogy: “kit viselsz?”, és mikor elmondtam, szóltak, hogy ezt inkább ne hangoztassam. Szerintük sokkal imponálóbb, ha valamelyik designer több ezer dollárt érő darabját viselem. Szóval, inkább elkezdtem azt mondogatni, hogy a ruhám vintage.”

Az interjúból az is kiderült, hogy Lively a vörös szőnyegen nem önmagaként, hanem egy karakterként vonul be. “A legijesztőbb szerep, ha önmagadat kell játszanod. Egyedül akkor érzem magam biztonságban a nagy eseményeken és interjúkon, amikor felveszem azt az álarcom, amit forgatásokon szoktam. Vagyis, eljátszok egy karaktert. Amikor készülök egy eseményre, átgondolom: vajon melyik karakter vagyok én most? Ha kitaláltam, akkor abban fogok mozogni egész este. Minden nyilvános esemény előtt gombóc van a gyomromban. Mindenki szeretné saját magát a lehető legjobb színben feltüntetni, ezért választottam azt, hogy saját magamat stylingolom. A Gossip Girl-nek köszönhetően rengeteg designerrel vagyok jóban, hiszem a sorozat fő témája a divat.”

Ha egy ruha kiválasztásáról van szó, Lively három ember véleményében bízik meg: “Régen csak a férjem (Ryan Reynolds) véleménye számított, ma már a két gyerekemé (Inez és James) is. És a gyerekek nem hazudnak!” – mondta nevetve.

Blake Lively fast fashion forever21 vintage

Még több
Divat