Diane Keaton 73 évesen új farmerdivat trendet indított

Azóta le sem veszi a nadrágot.

Diane Keaton 73 évesen új farmerdivat trendet indított
2019.04.18. 11:36

Az már korábban kiderült, hogy Diane Keaton igazi influenszer lett, azóta a 73 éves színésznő minden egyes Instagram posztjával  képes azonnal divatot teremt. Woody Allen állandó múzsája Los Angelesből utazott New Yorkig ebben a nadrágban, amit azóta sem hajlandó levenni. “A nadrágomról: amit írok, mind igaz. A repülőn ezt a nadrágot viseltem. A hotelben is, majd a Delaware-i múzeumban is. A hosszú séta alatt a Wilmington street-en, szintén. New Yorkban a metrón is ezt viseltem, és soha életemben nem kaptam még ennyi bókot!”

A fotón a művészeti galériában pózol az antik festmények között, a nadrágot egy fekete filckalappal, lyuggatott övvel és fekete felsővel egészítette ki. Az ominózus A-vonalú farmer oldalán hatalmas zsebek találhatók.

A pásztorok ruhájához hasonlatos szabású farmer több, mint 107 ezer like-nak köszönhetően hivatalosan is 2019 kedvenc nadrágja! Lisa Kudrow, a színésznő nagy rajongója hozzászólásban jegyezte meg, hogy “azért néz ki ilyen jól, mert te viseled!” Egy másik híresség sem hagyta szó nélkül a posztot, Gwyneth Paltrow megkérdezte: “Mégis ki gyártja ezt a nadrágot??” De Michelle Pfeiffer is arra volt kíváncsi, hogy hol tudná megvenni ugyan ezt a darabot.

diane keaton divat farmertrend instagram

Még több
Divat