Esküvői trendek 2019-ben: Romantikus fátylak és környezettudatosság

Inspiráció azoknak, akik a nagy napra készülnek.

Esküvői trendek 2019-ben: Romantikus fátylak és környezettudatosság
2019.04.15. 18:12

Ha még nem árasztotta volna el az Instagram és Facebook kezdőoldaladat a hatalmas eljegyzési gyűrűkről és ‘igen’-ekről szóló fotók és videók, akkor eláruljuk, mi mindent tartogat az eljegyzési szezon.

A tavasz kezdetével beköszönt a kellemes idő, az emberek a nyaraláson gondolkodnak és általánosságban is elmondható, hogy ilyenkor sokkal jobb kedve van mindenkinek. Ez pedig tökéletes időszak a lánykérésre. Ha te is a szerencsések közé tartozol, és frissen eljegyzett menyasszonyként olvasod a cikket, akkor itt van pár tipp, amit a 2019-es esküvői trendekről szedtünk össze!

Örömkönnyek helyett rétegek


Ha egy friss, üde és nem túl elcsépelt menyaszonyi ruhát szeretnél, akkor ezek a rétegzett minimalista csodák tökéletesek lehetnek számodra. Hagyd ki a tüllt, és fektess be egy ilyen elegáns, kényelmes és nagyszerű szabású ruhába. Mandy Moore a halványrózsaszínre és a réteges ruhára esküdött. Te miért ne tehetnéd?

Válassz két ruhát

Minek vonszolnád magad a hatalmas, fodros és tüllökkel díszített ruhában a táncparkettre? A ceremónia után válts egy éles vonalú, gyönyörű, de sokkal kényelmesebb darabra, hogy az első tánc során újra elkápráztasd a vendégeket. Ha nem akarsz ruhát viselni egész este, egy elegáns nadrágot is felvehetsz, úgy, ahogy Gwyneth Paltrow is tette a Stella McCartney jumpsuitban.

Fátyolos romantika

Ha csak egy dolgot tanultunk Meghan Markle esküvőjéről, akkor az az, hogy a hosszú fátyol visszatért. Nem kell minden fátyolnak négy méter hosszúnak lennie, amit Givenchy tervezett. A rövid, arcot takaró halvány fátyolok ugyanolyan gyönyörűek és képesek elérni a tökéletes drámai hatást.

Torta helyzet

Miután évekig az emeletes, minél magasabb torta volna az esküvő középpontjában (persze, csak a menyasszony után) azt jósoljuk, hogy idén az egyszerű, ‘vágj egy szeletet, és add tovább’ típusú édesség lesz a domináns. A torta mellé előfordul, hogy felállítanak egy desszertes asztalt, ahol fagyi választéktól kezdve fánkokon át sokféle édességet választhatnak a vendégek.

Csak környezettudatosan!

Nem Meghan az egyelten nemes, akitől ötleteket lestünk el. Eugénia yorki hercegnő októberben tartotta a nagy napját, ahol csak környezetbarát körülmények között zajlott az ünnepség. Ha teheted, a meghívót újrahasznosított papírból küldd el, valamint a lagziról megmaradt ételt ne dobd ki, inkább ajándékozd el rászorulóknak, és használj minél kevesebb műanyagot!

Az élek és a betűtípus

2018-ban az elegáns kalligráfia volt a népszerű, idén a már a bohém és kreatív a divat. Készíts olyan meghívót, ahol dombornyomásosok a betűk, vagy írd a szöveget átlátszó papírra a drámai hatásért. A lényeg, hogy innovatív legyen!

Fő a szórakozás

Semmi rossz nincs a klasszikus zenekar vagy DJ bérlésével, de miért ne lehetne kicsit felturbózni az eseményeket valami emlékezetessel? Hívjatok jósnőt az esküvőre, cirkuszi artistákat, arcfestőket vagy próbáljátok ki az íjászatot. A lényeg, hogy ti és a vendégeitek érezzék jól magukat!

eljegyzés esküvő meghan markle menyasszony trend

Még több
Divat