A kilencvenes évek divatja a szupermodelleken keresztül

Linda Evangelista, Naomi Campbell vagy Claudia Schiffer gyönyörűbb?

A kilencvenes évek divatja a szupermodelleken keresztül
2019.03.26. 11:59

Amikor a kilencvenes éveket meghatározó divatról beszélünk, legtöbbször egy minimalista, egyszerűsített lencsén keresztül mutatunk be ikonikus darabokat. Most az évtized másik arcára fókuszálunk, amikor a nagy volumenű haj volt a menő és a Versace-piros minden It girl ruhatárának alapszíne volt.  

‘Gianni’

Egyértelmű, hogy Gianni Versace megváltoztatta a divatipar játékszabályait a kilencvenes években. Ha még ma is köztünk lenne, egészen biztos, hogy egymaga megreformálná az iparágat.

Versace-piros

A kifutók legfontosabb színe a piros volt. Nem akármilyen, Versace-piros. Habár Tom Ford emlékezetes piros kosztümjét is ebben az időben tervezte, amit Gwyneth Paltrow hordott, nem múlhatja felül Claudia Schiffer, a Versace istennő lookját.

Miss Makulátlan

Még a női kosztümök is izzasztó hatást keltettek. Christy Turlington azonban nem bánja, itt egy bomba szettben látható.

Éljen a sötétség!

A piros és sárga színkavalkád közepette még mindig tarolnak az éles, fekete szettek, amiket Gisele Bundchen, Linda Evangelista és Cindy Crawford tökéletesen illusztrálnak.

Az a híres ruha

Elizabeth Hurley ebben a merész, fekete felsliccelt Versace ruhában angol rózsából egy csapásra vadrózsák lett. Azok a hatalmas ziherejsztűk pedig egy életre feltűzték a nevét a divattérképre!

Babe Naomi

Naomi Campbell a kifutót és a vörös szőnyeget is színkavalkádban pompázó ruhákban hódította meg.

A szőke bombázó

Az eredendően szexi megjelenést akkor és most is Claudia Schiffer testesíti meg.

Linda Evangeli…Chanel?

Linda Evangelistából soha nem lesz még egy a világon. Bármi, amit felvesz, tökéletesen mutat rajta, pont úgy, mint ez az archív Chanel look is.

archív divat divat Gianni Versace kilencvenes évek linda evangelista naomi campbell retro

Még több
Divat