Sztárgardróbok az Instagramról

Fantasztikus táska-, cipő- és ruhagyűjtemények!

2019.03.21. 08:30

Ki az, aki még nem álmodozott arról, hogy az otthonában egy magányosan árválkodó szekrény helyett egy teljes szobát szenteljen a ruhatárának? A hírességnek nem kell álmodozniuk, hiszen az ő otthonukban a gardróbszoba teljesen természetes. Sokan el büszkélkednek is vele az Instagramon, mi pedig irigykedünk!

Chiara Ferragni

Az influencer több fotót is megosztott arról, hogyan néz ki a milánói otthonában lévő gardróbszobája. Nemrég alakította át az egyik vendégszobát gardróbbá, majd a végeredményt követőivel is megosztotta. Az érdeklődőket körbevezette a szobában, annak minden egyes szegletét alaposan bemutatva.

Emma Roberts

Julia Roberts unokahúga, a szintén színésznő Emma Roberts egy profi tároló – és enteritervező és enteriőr segítségével hozta létre a gardróbszobát, aminek láttán káprázik a szemünk. Robertsnek saját bevallása szerint azért volt szüksége a segítségre, mert előtte annyira rendetlen volt a ruhásszekrénye, hogy már szinte semmit sem talált meg benne, és ezért nem is csinált előtte-utána fotókat a nagy átalakításról.

Kylie Jenner

A világ legfiatalabb milliárdosának hatalmas luxusvillájában csak a táskák elfoglalnak egy szobát, emiatt pedig nem hagyhattuk ki őt a listából. Mi szivesen beköltöznénk ebbe a szobába, de kíváncsiak lennénk a ruhás gardróbjára is…

Kim Kardashian

Kim a húgához hasonlóan nincsen helyszűkében, ha a ruhákról és kiegészítőkről van szó, azonban az nem világos számunkra, hogy most a bikinijét, vagy a ruhatárát szeretné megmutatni a nagyvilágnak. Kicsit olyan, mintha egy üzlet közepén lennénk.

chiara ferragni gardrób hollywoodi gardrób instagram kim kardashian

Még több
Divat