Meghosszabbították a Dior kiállítást, előre érdemes rá jegyet venni

Ilyen hatalmas érdeklődésre a szervezők sem számítottak

2019.03.15. 10:56

A Victoria & Albert londoni múzeum meghosszabbította a Christian Dior: Designer of Dreams (Christian Dior: Az álmok tervezője) kiállítást, mivel a megnyitó utáni második hétben az összes jegy elkelt. A kiállítást eredetileg július 14-ig tervezték nyitva tartani, de a hatalmas érdeklődés miatt egészen szeptember elejéig elérhetővé teszik a látogatók számára.

“Tudtuk, hogy ez a kiállítás nagyon népszerű lesz, de egyáltalán nem számítottunk ilyen hatalmas érdeklődésre.” – mondja Tristan Hunt, a kiállítás kurátora.

“Szeretném megköszönni mindazoknak, akik ellátogattak a múzeumba, hogy láthassák a Dior ruhakölteményeket. Mérhetetlenül hálás és boldog vagyok a meghosszabbított idő miatt, hiszen így még több embert elér ez a meseszép tárlat.”

Eddig összesen 121 ezer ember látta a kiállítást, ami a divatház kezdeteitől egészen napjainkig végig követi a márka legikonikusabb ruháit. Jegyeket ITT lehet vásárolni, valmaint korlátozott számban minden hónap 15-étől a következő hónapra. Még néhány jegyet pedig naponta reggel 10-kor a múzeum bejáratánál lehet megvenni, az érkezés sorrendbjében.

christian dior divat kiállítás london múzeum

Még több
Divat