Az ELLE nagy 2019 tavaszi trendkalauza – 2. rész

A new york-i után most a londoni divathét tanulságait foglaljuk trendekbe. Erős és világos divat állításokat fogalmaztak meg a tervezők, amiket mi is bátran beemelhetünk a ruhatárunkba!

Az ELLE nagy 2019 tavaszi trendkalauza – 2. rész
2019.03.10. 14:27

A múlt virágai

A virágzás most viktoriánus és 18. század végi hangulatokat hozza elő a ruhákon, ahogy Erdemnél láthattuk, akik a lehető legszofisztikáltabban nyúltak a témához.

Trench, trench, ezerszer is trench

Igen, a következő tavasszal is szuperkultikus lesz a trench (magyarul trencskó). Ricardo Tisci, a Burberry kreatív géniusza pedig még mindig viszi a prímet a témában.

Vörös és fekete

Christopher Kane az örökké érzéki színpárosítást küldte a kifutóra. Visszatér a vörös és fekete, mint valami nagy estély egyik főszereplője, természetesen kortárs csavarral újraértelmezve. A csipke megint megjelenik, mint a csábítás eszköze, és nyerő partnerek lesznek a két színnel.

A V-nadrágok

V, mint Victoria Beckham, és V, mint a kivágás, amit a tervezőnő a dekoltázsnál éppúgy alkalmaz, mint a nadrág alján. VB olyan szabásokat hozott a kifutóra a márka tizedik évfordulója alkalmából, melyek igazi must-have darabok.

Virágos ruhaujjak


Delpozo romantikája ismét a kortárs nőiesség egyik legszebb kifejeződése. Stílusbeli védjegyei, melyek szoborszerű sziluettekkel és formákkal játszanak, virágszirmokkal és –fejekkel bőséggel díszített ujjakat keltenek életre. Ezeket az elegáns és gazdag részleteket biztosan szívesen viseljük majd!

A Vichy-kocka visszatérése

Molly Goddard a finom és nosztaligus Vichy-kockákkal játszott a kifutón. Zöld-fehér árnyalatokban gondolkodik, és éppúgy használja pamut, mint tüll anyagokon, nappali és esti viseletként is ajánlva ezt a mintát. Egy kis retró-nosztalgia, de mégsem túl sok!

A PVC, ahogy mi szeretjük

Az egyik fő hívószó mindenhol az átlátszó. Mary Katranzou transzparens vagy színes PVC ruhákban vagy esőkabátokban máris hosszú távú stílust látunk.

A hal hálójában

JW Anderson halászhálókat használt a kreációk megszakításaként egyes ruhákon és nadrágokon.

A férfimellény

Igen, visszatért a nadrághoz viselt mellény, és Alexa Chung kollekciójában landolt a kifutón.

A magenta 50 árnyalata

House of Holland

Asszimetrikus blézerek

Eudon Choi

forrás: elle.it, képek: iMAXtree

Az első részt ITT láthatjátok!

2019 divathét tavasz trendek

Még több
Divat