Az ELLE nagy 2019. tavaszi trendkalauza – 1. rész

Ahogy az első nagy divathét, a new york-i lezárult, láthatóvá váltak a hozzáértők számára a következő év divattrendjei. A tervezők western klasszikusokat gondolnak újra, felszabadítják a mellbimbót és változatos színnyomással készítenek mintákat. Nézzétek meg az első nagy összefoglalónkat és térjetek vissza, amint a divathetek Londonban, Milánóban és Párizsban is végigsöpörnek szeptemberben!

Az ELLE nagy 2019. tavaszi trendkalauza – 1. rész
2019.02.27. 14:34

A hatásos estélyi ruha

A hatalmas ruhaköltemények tarolnak az estélyeken. A tervezők feltekerték a volument, úgyhogy bőségesen érkeznek a taft és sifon fodrok.

Rodarte, Marc Jacobs, Carolina Herrera

Batikolás

A pszichedelikus fesztiválstílus megjelenik az elegáns öltözetekben is. Ott a californiai R13 – melyet Kaia Gerber prezentál, a művészeti iskolás megközelítés Eckhaus Lattánál, és a trend egyéb interpretációi, amik között mindenki megtalálhatja a magáét.

R13, John Elliott, Prabal Gurung, Eckhaus Latta

Áttetsző

Az olyan friss arcoktól, mint Laquan Smith az olyan, már bebetonozott házakig, mint az Oscar de la Renta, a tervezők felszabadítják a mellbimbót némi áttetsző anyaggal. Készen állsz erre a bevállalós trendre a következő nyáron?

Laquan Smith, Sally Lapointe, Naeem Khan, Oscar de la Renta

Minden megy mindenhez

Az egész szettedet még sosem volt ilyen könnyű megtervezni, bizonyítja Mansur Gavriel és Tory Burch. Passzintsd a táskádat a ruhádhoz… és aztán a cipődhöz. Az új szezonban újra összekoordinálunk.

Kate Spade New York, Mansur Gavriel, Self-Portrait, Michael Kors Collection, Tory Burch

Körömvirág sárga

A szezon legfőbb színe bemutatkozott, és a te napjaidat is be fogja ragyogni. Ez a telített és napos sárga mindenhol megjelent a kifutókon és alig várjuk, hogy a ruhatárunkban landoljon!

Carolina Herrera, Pyer Moss, Oscar de la Renta, Brandon Maxwell

Neon

A neonszínek rengeteg divatbemutatón megjelentek ebben a szezonban, és ez cseppet sem bántja a szemünket. Jeremy Scott, Milly és mások teljes neon-outfiteket mutattak be minden elképzelhető árnyalatban, mintha csak kiemelőtollak kollekcióját látnánk.

Jeremy Scott Cushnie, Brandon Maxwell, Prabal Gurung, Sies Marjan, Naeem Khan, Christian Siriano

Mintás fejdíszek

Fejeld meg a szettedet a következő szezonban ezzel a feltűnő stílussal. A ’70-es évek fejkendői, klassz vödörkalapok, nyaralós fejfedők amerre a szem ellát, köszönhetően Michael Korsnak, a Kate Spade New Yorknak és másoknak.

Kate Spade New York, Naeem Khan, Calvin Klein 205@37NYC, Anna Sui, Michael Kors Collection, R13, 3.1 Phillip Lim, Anna Sui

Rojtok

Ez a trend nem csak oldalt, hanem elöl-hátul is megjelenik. A részleteiben átdolgozott klasszikus western stílus most modern maxikon jelenik meg és könnyű, napközbeni kiegészítőkön.

Coach 1941, Cushnie, Claudia Li, R13, Tom Ford

forrás: ELLE.com

A második részt ITT láthatjátok!

2019 tavasz trend

Még több
Divat