Séta a Dior kiállításon Mabellel

A márka új múzsájának exkluzív látogatását követtük nyomon

2019.02.15. 09:56

Ha szereted a divatot, különösen az haute couture-t, akkor a Christian Dior: Az álmok tervezője kiállítás valóságos ajándék számodra.

Aki pedig most exkluzív betekintést ad, nem más, mint a Dior múzsa és feltörekvő énekesnő, Mabel. A zenei legenda Nenah Cherry és Cameron McVey épp csak 22 éves leszármazottja már most brit zenei díjra jelölt művész, irigylésre méltó ruhatárral.

„A divathoz és sminkeléshez kötődő első emlékem határozottan az, hogy anyukámat figyelem, miközben különböző eseményekre készülődik – ő mindig nagyon-nagyon elbűvölő volt!” – idézte fel a Finders Keepers énekese. „Emlékszem, ámulatba ejtettek a combig érő csizmák, ezeket most is szeretem.”

És mi inspirálja a stílusát? „Kis koromban nagyon szerettem Aaliyah-t, mert olyan érdekes módon volt szexi. Kissé fiús, de ezáltal egyáltalán nem vált kevésbé vonzóvá.”

És amikor a szüleid zeneipari ikonok, szinte szükségszerű, hogy ösztönös stílusérzéket örökölsz. És valóban, a spanyol születésű lány már a kezdetektől fogva szerette saját szépségét. „Amikor fiatalabb voltam, nagyon odavoltam a rúzsokért. Emlékszem, ötévesen azon gondolkodtam, hogy nem várhatok tovább, ki kell próbálnom a vörös rúzst, ez lesz életem legjobb napja! Kiderült azonban, hogy a klasszikus vörös nem nekem való – sajnos –, sokkal inkább vagyok nude típus.”

Miután pedig egyébként is imponáló CV-jéhez hozzácsapta a „a Dior-ház barátja” tételt, Mabel vezetett minket körbe az álomszerű, új Victoria & Albert kiállításon egy privát tárlatvezetés keretében, és még azt is megengedte, hogy a felkészülését is nyomon kövessük e jeles eseményre.

Azért választottam ezt a sminket, mert az a kedvencem, ha csillogni kell! Egy ízlésesen kihúzott szem elképesztő, csillogó nude ajkakkal – nálam ez mindig bejön.

A ruha egy kicsit különbözik a saját stílusomtól, de valami nagyon extrát szerettem volna viselni erre az eseményre. Imádtam, hogy egyszerre volt elegáns, mégis laza és drámai.

Tetszik ennek az aranynak a játékossága. Szuperszexi, én pedig szeretek mindent, ami ragyog! Egy karneváli jelmezre emlékeztet!

Az élénk pink estélyi tőlem jobbra annyira elegáns! Ez álmaim vörösszőnyeges ruhája! Imádom, hogy ennyire nőies és kifinomult!

Ez a ruha olyan drámai! Határozottan egy figyelemfelkeltő darab! Odavagyok a hihetetlen részletekért és a színekért.

Képek: MORGANE LAY FOR PARFUMS CHRISTIAN DIOR

2019 dior kiállítás Mabel

Még több
Divat