Christy Turlington a ’90-es évek óta először a kifutón!

Az 50 éves szépség zárta a Marc Jacobs showt

Christy Turlington a ’90-es évek óta először a kifutón!
2019.02.15. 14:55

Az elmúlt években többször is előfordult, hogy a ’90-es évek szupermodelljei, mint Naomi, Kate, Cindy, Carla és Claudia tiszteletükét tették a kifutókon. Egy modell azonban a kilencvenes évek óta nem lépett fel egyik márka színeiben sem, Christy Turlington.

Mindez szerda este megváltozott, ugyanis Marc Jacobs idei őszi kollekciójának bemutatóját nem más zárta, mint Christy Turlington. 20 éve ez volt az első megjelenése a kifutón.
A nagy visszatérését egy fekete koktélruhában ünnepelte, amit tetőtől talpig fekete tollak borítottak, hozzá pedig egy fekete bőrcsizmát viselt.


Egy hónappal az 50. születésnapja után a szupermodell csodálatosan nézett ki a Marc Jacobs show-n. Legutoljára 1993-ban lépett fel Marc Jacobs híres, Perry Ellis-nek tervezett grunge kollekciónak bemutatóján.

Instagram oldalán a modell hosszasan ecsetelte, miért tért vissza közel húsz év kihagyás után. „Idén töltöttem be az 50-et, és elérkeztem az életem azon szakaszába, ahol feltehetem a kérdést: miért ne?“ magyarázta.

Grace Burns, Turlington 15 eves lánya is fontos szerepet játszott a döntésében. „Van egy 15 éves lányom, és nagyon szeretném, ha annak ellenére, hogy épp lázadó kamaszkorába lép, meghallgatna és odafigyelne rá, hogy mit mondok. Egy bemutató, mint médium pedig erősen rásegít erre. Köszönöm a mai fiatal modelleknek, Gigi Hadid-nak, Kaia Gerber-nek, Karlie Kloss-nak, hogy rengeteg nőt inspirálnak az eleganciájukkal és a nőiességükkel!“

View this post on Instagram

About tonight! OMG @themarcjacobs invited me to close his beautiful show tonight and I couldn’t resist. A. I have known and loved this man since I met him at age 16. B. I turned 50 this year and have arrived at a place where “Why the F not” is the answer that comes up when I ask myself questions. C. I have a 15 year old daughter who I desperately want to see and hear me and this is a medium that “speaks”to her. So, thank you’s are in order, @karliekloss @gigihadid and @kaiagerber and all the lovely young women I have met briefly in the recent past or met tonight. You are ALL women I would want my daughter to emulate in your grace, confidence and elegance. Always reassuring to have @guidopalau @diane.kendal @stephenjonesmillinery and @kegrand encouraging you on and making you look and feel your best. And while that muscle did not hurt as much as I would have thought to exercise again, after 20 plus years, I am not certain I could beat the experience of tonight or wish to try! Now I can say exactly when and for whom I last walked a runway and feel so proud of all the forces of nature who made it possible! 😘@1.800.newbold & Congratulations for all of the amazing people who put shows like this together. I am in awe of the efforts I was able to witness firsthand and truly appreciate from a new perspective over the last couple of days all the effort that goes in. Bravo!

A post shared by Christy Turlington Burns (@cturlington) on

Azt egyelőre nem tudni, hogy Turlington kislánya a nyomdokaiba lép-e, de az biztos, hogy Marc Jacobs bemutatóján nem Christy volt az egyetlen szupersztár. Karlie Kloss és Lindsey Wixon modellek mostanában eltűntek a rivaldafényből, de Kaia Gerber-rel és Gigi Hadid-dal karöltve erre a showra ők is csatlakoztak az ex-szupermodellhez.

Itt tudod megnézni Marc Jacobs 2019-es őszi kollekciójának bemutatóját!

2019 christy turlington Marc Jacobs

Még több
Divat