Vásárolj online, divatigazgatónk mutatja, hol!

Kedvenc webshopjaink összegyűjtve

Vásárolj online, divatigazgatónk mutatja, hol!
2019.02.13. 17:13

Télen valószínűleg senki sem szeret ruhaüzletekbe járni, mivel az összes réteget le kell hámozni, plusz a kabátot is cipelni kell. Nem véletlen, hogy egyre többen vásárolnak online, hiszen otthonról, egyszerűen, kényelmesen lehet shoppingolni. Az ELLE divatigazgatója, Csík Melinda elárulja, mik a kedvenc webshopjai.

ASOS

Talán sokan ismerik a gigantikus webshopot. Az ASOS azért ELLE-kedvenc, mivel minden női méretre külön részleg található, mint a petite, a kismama ruhák vagy a plus size ruhák. A szállítás ingyenes, és minden megtalálható, még olyan termékek is, amikre nem is gondolnánk, hogy szükségünk van rá. Az egyetlen baj, hogy egy emberöltő élet is kevés hozzá, hogy végigböngésszük a termékeket.

www.asos.com

Topshop

Stíluskalauznak kiváló, rengeteg inspirációs ötlettel szolgál az oldal, árkategóriában is szuper webshop. Ha valamit visszaküldenénk, örömmel jelentem, hogy az ügyfélszolgálat nagyon kedves és előzékeny, tehát attól sem kell félni, hogy nem tudjuk felpróbálni a ruhákat.

www.topshop.com

Monki

A Monki az a webshop, ahol azonnal jókedvre derül az ember. Mókás ruhadarabok és kiegészítők, de az is egy fontos szempont, hogy mindig képesek előrukkolni valami új ötlettel. Erős a megjelenésük, a Monki-t nem érdekli semmilyen külső hatás, és ez hatalmas pozitívum. Plusz, egyszerűen és könnyedén lehet rendelni tőlük.

www.monki.com

Alexa Chung

Alexa stílusát még azelőtt nagyon szerettem, mielőtt tervezőnek állt. Egyszerű alapdarabokból van a legtöbb az oldalon, de mindig találni valami vintage darabot is. Mindig van valami extra, valami plusz a ruháiban, akár szabás akár minta formájában. A rendelési opció egy kicsit körülményes, de abszolút megéri.

Jó tanács: Egyszerűbb, ha egy londoni ismerősünkhöz rendeljük meg a kívánt ruhákat.

www.alexachung.com

Net-A-Porter

Néha-néha elcsábulok ezen az oldalon, főleg, ha leértékelések vannak. Gyönyörű luxus darabok, rengeteg designer ruháit árulja a Net-A-Porter.

www.netaporter.com

Mango

Fanatikussá váltam a táska kínálatuk miatt, az utóbbi időben csodás kollekciókat hoztak létre. Sajnos az üzletekben nem mindig kapható az, ami a weboldalon elérhető, ezért mindenkinek érdemes néha körülnézni a Mango weboldalán. Rossz hír, ha vissza szeretnénk küldeni valamit, az kissé macerás, és nekünk kell kifizetni a postai költséget.

www.mango.com

Urban Outfitters

Nagyon jó ruhák vannak az oldalon, de amit igazán szeretek, azok a tárgyak. Imádom, hogy kapni lehet Tamagotchi-t, de órákig tudok válogatni a különböző könyvek között.

www.urbanoutfitters.com

Taschen

A Taschen weboldalon leginkább könyveket kapni, a divat témában viszont verhetetlen a könyvkínálat. Az albumokat is nagyon szeretem, a képi világuk lenyűgöző.

www.taschen.com

Weekday

Egyszerű, letisztult, az alapdarabokat mindig innen rendelem. Mindenki megtalálja a neki való pulcsit, kötött felsőt, ruhát és nadrágot egyaránt.

www.weekday.com

Sui Ava

Odavagyok a csattokért, legszivesebben az összeset megrendelném. Imádom!

www.suiava.dk

Pico Copenhagen

Szintén csattok, minden mennyiségben. Aki szereti a praktikus darabokat, mindenképpen látogasson el erre az oldalra, de a gyöngy kedvelői sem fognak hiányt szenvedni a különböző darabokból.

www.picocopenhagen.com

Susan Alexandra

Susan Alexandra inkább csak a kívánságlistámon szerepel, de a gyöngyös táskáiért odavagyok. Friss, egyszerű és nagyon király tervező. A legtöbb terméke, ami az oldalon kapható, szinte mindenhez passzol.

www.susanalexandra.com

Missoma

Letisztult, minimál darabok, mindenhez illenek. Lucy Williams (blogger, utazó) kollaborációi a kedvenceim, amikben gyönyörű ékszerek vannak. Inkább az arany ékszereket szeretem, de gyönyörű a csomagolás is, már azért megéri rendelni.

www.missoma.com

Footshop

Az onlie webshop káprázatos, Raf Simons-tól kezdve Lazy Oaf-on át minden menő újdonságot kapni lehet. Az cipőválaszték hatalmas. A megrendelt árú három nap alatt megérkezik, szóval szuper kis webshop.

www.footshop.com

divat online rendelés vásárlás webshop

Még több
Divat