Diane Keaton divatblogger lett, a többiek mehetnek is haza

Garbók, kosztümök, kalapok - épp erre a divattartalomra volt szükségünk!

Diane Keaton divatblogger lett, a többiek mehetnek is haza
2019.02.12. 09:24

2019-ben nincs hiány divatinfluenszerekből, azonban ez Diane Keatont egyáltalán nem érdekli. Épp csak hogy felfedezte az OOTD (outfit of the day) hashtaggel ellátott szelfiket az Instagramon, mostanra mindenki mást maga mögé utasított a témában.

View this post on Instagram

TODAY’S OUTFIT

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

A legendás színésznő évtizedeken át látott el minket ikonikus stíluspillanatokkal az Annie Halltól vagy az Elvált nők klubjától kezdve az immár névjegyévé vált mindennapi szettekig, melyeknek elengedhetetlen részei a garbók, kosztümök és kalapok. Most pedig olyan divattartalomban részesíti az Instát, ami a tökéletesen gondozott bloggerposztokat felvonultató feedjeinkből mindezidáig hiányzott.

View this post on Instagram

WHAT TO WEAR?

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

A lényegre törő „TODAY’S OUTFIT” felirattal kezdett el Keaton tükörszelfiket lőni teljesen fekete szettjeiről. A fotókra özönlenek a kommentek a „példakép”-től a „koppintás”-on át a „szó szerint megvettem azt az MK övet a létező összes színben, köszi az inspirációt”-ig. Az eddigiek alapján valamennyien fekete kosztümöket, cilindereket és acélbetétes bakancsokat fogunk hordani 2019-ben.

Miután mind Hollywooddal, mind a bortermeléssel megbirkózott, a 73 éves Diane számára csak természetes, hogy most már a divatinfluenszerek világában is előre tör. És valóban: a színésznő a napokban az első sorban bukkant fel a Rodarte 2019. őszi divatbemutatóján, csak hogy tudjuk, tényleg komolyan veszi ezt az egész divat dolgot.

Diane Keaton és Lynda Resnick a Rodarte 2019 őszi bemutatóján / Getty Images

Ne tévesszük szem elől, Diane az a divatinfluenszer, akire mindnyájunknak szüksége van 2019-ben!

blogger diane keaton divat influenszer

Még több
Divat