Itt a farmer, ami mindenkinek jól áll!

Meg is rendelheted a Topshop oldaláról

2019.02.07. 09:57

Rábukkanni egy jó farmerre a Szent Grál megtalálásának megfelelője a divatban, de sokan teljesítették már sikerrel a küldetést a Topshop széles és elérhető árú kollekciójából. Még azoknak is, akik egyébként csupa dizájnerholmival veszik körbe magukat, lapul a szekrényében egy-egy megbízható Jamie vagy Mom farmer az márkától.

A Topshop most piacra dobott farmerja, az Editor, úgy tűnik, tényleg mindenkinek jól áll! A nevét, úgy gondoljuk, a divatszerkesztők inspirálták.

Az egyenes szárú nadrág magas derékkal és boka fölöttig érő szárral rendelkezik, így minden  magassághoz és cipőtípushoz illik – lehet az akár egy pántok magassarkú, sportcipő vagy bakancs. Most vastag pulóverrel hordanánk, később, amikor az idő felmelegszik, pedig blúzzal.

Jelenleg az Editor farmer három színben kapható – középkékben, szürkében és kőmosottban – átlagos, extra és kicsi hosszúságban. Az áruházlánc bejelentette, hogy a következő hónaptól új színekben is kapható lesz az Editor, úgyhogy aki a világosabb vagy épp a sötétebb farmerokat szereti, az kivárhatja őket.

Nem meglepő, hogy az Editor nagyon gyorsan fogy, úgyhogy ha te is szeretnél, csapj le rá minél előbb!

editor farmer topshop

Még több
Divat