A Fendi ikonikus táskája Carrie Bradshaw-val tér vissza

A Baguette-ről most könyv is született

A Fendi ikonikus táskája Carrie Bradshaw-val tér vissza
2019.02.06. 15:41

A Szex és New York Carrie Bradshaw-jának hála, a sorozat időszakában divatba jött a tüllszoknya, mindenki Manolo Blahnik magassarkúra vágyott és a kombinéruhák minden nő gardróbjába bekerültek. Azonban nem lehet úgy Carrie Bradshaw-ról és a divatról beszélni, hogy ne említenénk meg Fendi Baguette táskáját, ezt a csinos, téglalap alakú kiegészítőt, amit a sztár folyton magához szorított (és ellopták tőle, amikor egy utcai rabló a cipőjétől is megfosztotta).

Bár nem tudunk róla, hogy mostanában Szex és New York folytatásra számíthatnánk, a táska azért szerepelhet az életünkben: a Fendi egy csomó új dizájnnal hozza ki az ikonikus darabot, amelynek a formája természetesen a régi marad. Ráadásul megjelent a Fendi Baguette könyv is, mely a táska történetét meséli el. Mindennek megünneplésére a márka elkészítette a #BaguetteFriendsForever kampányt és egy jól ismert arcot is meghívott szerepelni a videóban.

A történet szerint Caro Nadu, Natasha Lau, Ebonee Davis és Melissa Martinez divatinfluenszerek teljesen odavannak egy flitteres Fendiért, és elrohannak a boltba, hogy megvegyék. Az eladó azonban sajnálkozva mondja, hogy valaki épp az előbb vette meg. Mit gondolsz, ki az? A videóból kiderül!

carrie bradshaw Fendi fendi baguette sarah jessica parker táska

Még több
Divat