Shopmark karácsonyi stíluskisokos (x)

Az ünnep árnyalatai

Shopmark karácsonyi stíluskisokos (x)
2018.12.15. 12:33

Az ünnep Tőled lesz különleges a családodtól válik teljessé tedd ünnepivé a megjelenésedet is. A Shopmark megújult, ám nem csak az épületet újítottuk fel, hanem az üzleteinket is. Megtalálhatod régi kedvenceidet az új boltjaink között pedig a legújabb trendek közül válogathatsz. Találd meg a rád szabott ünnepi viseletet a megújult divattereinkben és engedd magadhoz közel a karácsony szellemét.

Mindegy, hogy előre megálmodott darabokat keresel, vagy te is az ad-hoc vásárlás híve vagy a Shopmarkban megtalálod a kiszemelt darabokat és az első látásra szerelem kiegészítőket is. A tökéletes ünnepi viselet attól válik igazán különlegessé, ha jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget sugárzod a körülötted lévőknek is.

Virág Zsófia a Shopmark karácsonyi magazinjának stylistja pár hasznos tanácsot oszt meg veletek, örökérvényű szabályokat és a 2018 legtrendibb tippjeit, hogy biztosan a tökéletes outfitben tündököljetek szentestén!

Tippjeink nőknek:

Bátran viseljetek merész, szokatlan színeket! Az idei őszi-téli szezon kedvencei a levendula lila és a kanári sárga. Nem kapcsolnánk ezeket a színeket egyértelműen a karácsonyi ünnepkörhöz, ám egy két fémes, csillogó kiegészítővel tökéletes és egyben emlékezetes lesz az ünnepi belépőtök. Bár nagymamáink „a kevesebb, több” aranyszabályát nem árt betartanunk, de az évnek ebben a csodás szakaszában bátran eshetünk túlzásokba.

A karácsonyi időszakban sem kell rögötön a hagyományos piros kiegészítőkhöz nyúlnotok, inspirálódjatok bátran az aktuális trendekről, nézzetek be a shopmark megújult üzeletei közé és engedjétek el a fantáziátokat. Akár az idei szezon abszolút kedvence, a kígyóminta is lehet az ünnepi szett része egy szofisztikált garbó formájában. Nem muszáj alkalmi ruhákban gondolkodnotok, sok esetben két egyszerű, de eltérő mintás darab is illik az ünnephez.

Vadásszatok le egy gumis derekú nadrágot, ami csöndes társatok lesz a harmadik töltöttkáposzta és ötödik bejgli után is.

A karácsonyfa díszek nem csak a fán tündökölhetnek fel, bátran viseljetek óriási, díszes fülbevalókat és ragyogjatok Ti is!

Tippjeink férfiaknak:

Persze, nem feledkeztünk meg a férfiakról sem, hiszen nekik is kijár az ünnepi csillogás.

Vegyétek elő a fiókból a féltve őrzött mandzsetta- és nyakkendőtűket. Egy merész húzással, akár össze is keverhetitek az ezüst és arany részleteket! Az elegáns és egyben játékos mintájában összehangolt zokni nyakkendő kombinációval biztos sikert arathattok majd a karácsonyi céges vacsorán.

Az örökérvényű igazságot (ha eddig nem hallottátok volna) nem árt megjegyezni, a kék ing minden férfinak jól áll. A bizonytalan úriemberek nem lőhetnek a kék színnel mellé.

Maradjatok közel egymáshoz az ünnepek után is és nézetek be hozzánk 2019-ben is hiszen új üzletekkel és még több hasznos tippel várunk benneteket.

Shopmark. Mindig közel.

karácsony shopmark vásárlás

Még több
Divat