Télen is fehérben (x)

Az elmúlt néhány évben ledőltek azok a tabuk, amelyek azt sugallták a nőket, hogy a fehér szín csak nyáron divatos. A jól megválasztott anyagokból készült ruhák, kiegészítők télen is elegáns és kifinomult ízlésről árulkodnak!

2018.11.28. 08:00

Legyen szó fehér pulóverről, nadrágról, kabátról, blúzról vagy kiegészítőről, ezen a télen viseljük bátran. Akár teljesen fehérbe is öltözhetünk, a hatás nem marad el. A fehérben az a legjobb, hogy minden szín illik hozzá. Feketével kombinálva a legelegánsabb helyen is bátran megjelenhetünk, de igazán izgalmas szürkével vagy még világosabb színekkel kombinálva.

Kevesen merik kipróbálni, pedig a bézs és a pezsgőszín is fantasztikus párja lehet fehér szettünknek!

Egy fehér oversize pulóver szürke combcsizmával egyszerre fiatalos és szexi.
Egy fehér nadrágkosztüm pezsgőszínű blúzzal és cipővel nőies és elegáns.
Fekete szűk nadrág, és egy meleg fehér pulcsi, fehér kabáttal bármelyik munkahelyre ideális.
Választhatsz egy fehér szűk nadrágot, fehér pulcsival és nadrággal, hozzá pedig fehér bokacsizmát, mindezt megfűszerezheted valami színes kiegészítővel, és akár egész napra tökéletes lesz az outfitted.

Érdemes kiaknázni a fehér színben – a nőiesség, a tisztaság, az ártatlanság, a szépség kifejezőjében – rejlő lehetőségeket.

A fogunknak is jól áll a fehérség!

Az idei tél divatszínét már a fogainkon sem kell nélkülözni, még azoknak sem, akiknek érzékenyek a fogaik. Az Új Sensodyne Extra Whitening fogkrém ugyanis számukra is elhozza a ragyogó mosolyt.

Az érzékeny fogak szakértőjeként a Sensodyne évek óta segít azokon, akik számára egy forró vagy éppen egy hideg ital okoz kellemetlenséget, de azoknak is, akiknek még a hideg szél belélegzése is fájdalmat jelent. Az érzékeny fogak azonban csodásan fehérek is lehetnek, ha a megfelelő fogkrémet választjuk hozzá.

Ha szeretnéd, hogy a fogad legyen a legfehérebb kiegészítőd, de érzékenyek a fogaid, próbáld ki az Új Sensodyne Extra Whitening fogkrémet.

Hogy az érzékeny fog is fehérben ragyogjon!

Tudnunk kell, hogy az érzékenység oka, hogy a dentin felszínre került. Ez a fogzománc alatti puhább anyag. Számtalan apró lyukacska található benne, amelyek közvetlenül a fog közepében levő ideghez vezetnek – ez az oka annak, hogy a forró és hideg is fájdalmat okoz.

Az ÚJ Sensodyne Extra Whitening fogkrém, a megoldás!

– Eltünteti az elszíneződéseket és fehéríti a fogfelszínt
– Napi kétszeri használat mellett hosszan tartó védelmet biztosít a fogérzékenységgel szemben
– Napi kétszeri használat mellett egy hagyományos fogkrém minden előnyével rendelkezik

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest, Pf., 586. Tel.: +36 1 225 5800 Sensodyne.hu A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

CHHU/CHSENO/0093/18a

fehér fogkrém mosoly sensodyne

Még több
Divat