Société Fashion Store – Divatüzlet Budapest új közösségi terében

Az ELLE Fashion Show különleges, új helyszínen mutatkozik be 2018-ban: a Société ház egyedi komplexum és közösségi tér Budapest szívében, ahol fine bisztró étterem, kreatív kiállításoknak , művészeti és egyéb rendezvényeknek helyet adó tér és egy páratlan divatüzlet, a Société Fashion Store is megtalálható.

Société Fashion Store – Divatüzlet Budapest új közösségi terében
2018.09.29. 10:06

Az üzlet kínálatát a híres magyar tervező, Szegedi Kata válogatja, őt kérdeztük az üzlet küldetéséről.

Milyen kritériumok mentén válogatod a Societé Storeba a ruhákat és kiegészítőket?

Az alapvető, megkérdőjelezhetetlen minőség melllett természetesen az az első számú kritérium, hogy az adott darab beleilljen a Société Budapest koncepciójába. A fő célok a művészeti szemlélet fókuszban tartása, a közösség építése, a sokszínűség és  az eredetiség hangsúlyozása.

Hány országból tudsz ide választani?

Fontos volt, hogy a high-end márkák mellett, mint a londoni bázisú Christopher Kane, az amerikai 3.1 Phillip Lim, stb., legyenek a régióból is ismert márkák, mint a cseh Jiri Kalfar vagy épp a szuper táskáiról híres Chylak. Magyar márkákból a Tomcsányi, Áeron és Kata Szegedi is képviselteti magát.

Hogyan fedezel fel új tehetségeket a régióban? 

Személy szerint nekem az instagram a legjobb felület erre, itt első kézből látni, mik az éppen aktuális cool márkák, kire érdemes figyelni. Természetesen a divathetek alatt még nagyobb figyelem van mindenhol, nem csak a nagy divatvárosokban, mint Párizs vagy Milánó, a régiós bemutatókon is nagyon izgalmas dolgok történnek!

Neked melyek a legújabb személyes kedvenceid, amik elrabolták a szívedet?

Nagyon sok van a Société Store kínálatából, ha ki kell párat emelnem, amiket már beszereztem ,vagy a listám következő tételei, azok az M2Malletier táskák, a vagány Carne Bollente hímzett pólói,  Christopher Kane vibráló kék bársonyszoknyája, egy Áeron kasmírpulóver, és a Bon Parfumeur-től már több illat megtalálható a polcomon 🙂

Milyen közönségnek szól a Societé Shop kínálata?

Azt gondolom, mindenki talál itt magának valamit, akár apróság, akár egy örökérvényű kiegészítő vagy ruhadarab, nem szeretném kor és nem szerint behatárolni, a szelekció a sokszínűségen alapult.

Szegedi Kata

A Ház októberben nyílik meg a nagyközönség számára.

fashion Kata Szegedi société budapest store

Még több
Divat