Az új GP & Baker X H&M kollekció a virágok kifinomult erejével hat

Virágfelvonulás! Augusztus 2-tól a H&M a brit lakberendezési vállalattal, a GP&J Bakerrel közös kollekciót dob piacra. Összegyűjtöttük az ELLE kedvenceit belőle és minden hasznos infót a kooperációról.

Az új GP & Baker X H&M kollekció a virágok kifinomult erejével hat
2018.08.01. 10:45

A GP&J Baker alapvetően a tradicionális brit enteriőrstílus, azon belül is a textilek határozzák meg. A színes virágminta némi art deco beütéssel nyugodtan nevezhető a márka fő ismertetőjegyének. A H&M-mel közös kollekcióhoz a GP&J Baker legkedvesebb nyomatait választották, illetve néhány igazán régit is az archívumból. Ilyen például a Magnólia, melyet William Turner festett a GP & J Baker számára 1913-ban. Turner klasszikus keleti madár, virág és hortenzia mintái, az erőteljes, fafaragásokra emlékeztető geometriai mintákkal keverednek, ezzel tisztelegve az art deco tervező Jean Durand munkássága előtt.

A kollekció világos és könnyed, tele elegáns és romantikus darabokkal. A sziluettek hosszúak, légiesek és markánsak a puffos vállrésszel, tölcsér- vagy épp ballonszerű ujjakkal és a kontrasztos mintájú szegélyekkel.

Kedvenceink:

Blézer, 9990 Ft

Blúz, 5990 Ft

 

Ruha, 9990 Ft

 

 

Hajpánt, 2990 Ft

Nadrág, 9990 Ft

GP&J Baker h&m virágminta

Még több
Divat